Mit tegye? Sokat van hányingerem.
Nos, 21 éves lány vagyok. Nem főzök nagyon fűszereset, vagy nagyon zsírosat sem. Jól táplálkozom. Húst, gyümölcsöt, zöldséget..mindent eszek. De nagyon sokáig, ( kb 1 évig..) egy két jobb időszakot kivéve, állandóan hányingerem volt. Elmúlt, de most megint visszatért kb. fél év kihagyás után. Mindig csak este vacsora után vagyok rosszul most is és régen is. ( Mindegy hogy este 6 előtt vagy után eszek. Mindegy, hogy 1, 2 vagy 3 óra telik el az evés és a lefekvés között. Hányingerem van és kb fél óráig tart, vagy ameddig sikerül elaludnom. Általában ebben a félórában le kell feküdnöm vagy nyugodtan kell ülnöm..lazítanom...így valamelyest elmúlik és tudok mondjuk aludni...vagy csinálni tovább a dolgomat.Amikor kezd elmúlni, akkor jönnek a kis büfik...és kész, szinte teljesen elmúlik. Gyomorsavat nem érzek és a hasam sem fáj mindig. ( néha olyan mintha fel lennék fújódva... de ez ritka) . Olyan mintha az egész kaja a torkomban lenne. De hányni nem tudok. (próbáltam, hogy csak gyenge hamit eszek vacsira ( pirítós..stb..) de ez után is jön a rosszullét. Ha eszek.. egyik pillanatról a másikra érzem, hogy tele vagyok.. nem így fokozatosan, hanem egyszer csak érzem, hogy kész és ha ennék még egy kanállal, akkor tuti egyből rosszul lennék.
Szerintetek mi lehet a bajom, mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!