Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegye? Sokat van hányingerem.

Mit tegye? Sokat van hányingerem.

Figyelt kérdés

Nos, 21 éves lány vagyok. Nem főzök nagyon fűszereset, vagy nagyon zsírosat sem. Jól táplálkozom. Húst, gyümölcsöt, zöldséget..mindent eszek. De nagyon sokáig, ( kb 1 évig..) egy két jobb időszakot kivéve, állandóan hányingerem volt. Elmúlt, de most megint visszatért kb. fél év kihagyás után. Mindig csak este vacsora után vagyok rosszul most is és régen is. ( Mindegy hogy este 6 előtt vagy után eszek. Mindegy, hogy 1, 2 vagy 3 óra telik el az evés és a lefekvés között. Hányingerem van és kb fél óráig tart, vagy ameddig sikerül elaludnom. Általában ebben a félórában le kell feküdnöm vagy nyugodtan kell ülnöm..lazítanom...így valamelyest elmúlik és tudok mondjuk aludni...vagy csinálni tovább a dolgomat.Amikor kezd elmúlni, akkor jönnek a kis büfik...és kész, szinte teljesen elmúlik. Gyomorsavat nem érzek és a hasam sem fáj mindig. ( néha olyan mintha fel lennék fújódva... de ez ritka) . Olyan mintha az egész kaja a torkomban lenne. De hányni nem tudok. (próbáltam, hogy csak gyenge hamit eszek vacsira ( pirítós..stb..) de ez után is jön a rosszullét. Ha eszek.. egyik pillanatról a másikra érzem, hogy tele vagyok.. nem így fokozatosan, hanem egyszer csak érzem, hogy kész és ha ennék még egy kanállal, akkor tuti egyből rosszul lennék.

Szerintetek mi lehet a bajom, mit tegyek?

2013. szept. 4. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
A gyomrodat kéne megvizsgálni. Egy krónikus gyomornyálkahártya gyulladás,de akár egy nyombél fekély is tud ilyet csinálni. Nekem az utóbbi volt évekkel ezelőtt.
2013. szept. 4. 17:58
 2/3 A kérdező kommentje:
És ez a gyomortükrözést takarja?
2013. szept. 4. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Manapság már igen, annak idején még gyomor RTG-t,próbreggelit csináltak nekem.
2013. szept. 4. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!