Hogyan fogadtassam el az agyammal, ha hízok? (anorexiás lány)
Figyelt kérdés
Évek óta küzdök anorexiával, és ahogy egy kicsit gyarapodnék, vagy csak pár napig többet eszem, rögtön rosszul vagyok:hányinger, jön a savam, puffadás, stb... Utána pedig egy napig alig eszem, inkább csak gyümölcsöt-zöldséget, és sok mozgás. Szerintem ez tudat alatt lehet, és nem tudom, mit tehetnék ellene, mert tényleg szeretnék hízni, kiáll minden csontom, de az agyam nem engedi!2013. szept. 12. 16:22
1/10 anonim válasza:
jaj szegénykém, esetleg pszichológushoz nem tudsz elmenni?
ez komoly gond, lehet ha lenne melletted segítő könnyebb lenne.
2/10 anonim válasza:
Egyél minden nap rendszeresen, "győzd le" a tudatalattid, kerekedj felül magadon, hidd el, sikerülni fog!
3/10 A kérdező kommentje:
Voltam régebben pszichológusnál, de nem sokat használt.:S
Igen, tudom, de úgy ha többet eszem, rosszul leszek..
2013. szept. 12. 17:58
4/10 anonim válasza:
Talán egy másik pszichológus, vagy pszichiáter tud segíteni. Egyébként ha így folytatja a tested, akkor meg fogsz halni.
5/10 anonim válasza:
Minden csakis agyban dől el...
6/10 A kérdező kommentje:
Éppen ez az. Volt egy-két hónap, amikor ettem, kicsit híztam, de aztán mindig visszaesem...
2013. szept. 13. 17:59
7/10 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy a nap öt-hat szakaszában eszel egészen kis adagokat. Mondjuk reggelire müzlit. Aztán egy almát. Csirkemellet és rizst ebédre. Délután egy szelet csoki. Aztán este, 7 körül valami vacsora, lehetőleg meleg étel, de könnyű, hogy ne terheld le nagyon a folytonos kalóriabeviteltő elszokott gyomrodat. Ne kezdd ijen hirtelen, csak szép lassan, és próbálj meg beszélni magadhoz, mondogatni, hogy "Szükségem van rá." Mert szükséged van rá. Sikerülni fog. Tudom. :)
8/10 anonim válasza:
szegény :( én ugyan így vagyok, hogy tudom, hogy híznom kéne de ha rá veszem magam, hogy pár napig többet eszem rámtör a bűntudat... és akkor kezdődik előröl az egész. ha végre kicsit sikerül híznom ( sajnos már én is elég sovány vagyok :S )ezt mondogatom magamb: " erre van szükségem , ez kell a gyógyuláshoz! " - ez valamennyire segít :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! :)
2013. szept. 22. 17:24
10/10 anonim válasza:
Még mindig aktuális a kérdésed?
Nekem sikerült teljesen kigyógyulnom az anorexiából, 31 kg voltam, a BMI-m 10.9 volt...szívesen adok tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!