A psziche befolyasolhatja az ehseget?
Figyelt kérdés
Felek a hanyastol es gyakran ok nelkul lesz hanyingerem, mert panikolok, hogy nehogy kihanyjam a kajat amit megettem. Van olyan, hogy eszek, de mar panikolok, hogy nehogy visszajojjon. Ilyenkor rastresszelek arra, hogy ehezzek mar meg (mert akkor tudom, hogy nincs minek kijnonnie), de ilyenkor van, hogy akar 8 oran keresztul, se vagyok ehes. Aztan megehezek, de akkor meg borzalmasan korog a gyomrom. Szoval lehet az, hogy pszichesen nem leszek ehes?2013. szept. 10. 21:51
1/2 anonim válasza:
Lehet,de figyelj oda és egyél,a stressz,az étkezések kihagyása gyomor-,bélrendszeri betegségek kialakulásához vezethetnek(pl. fekély).
2/2 anonim válasza:
Pár dolgon változtatnod kéne.
Keress fel pszichológust,
kezdj el taichizni,
glutén és tejmentesen egyél. Ezekkel a lépésekkel elkezdheted a testedet és a pszichédet összekapni, mert most nagyon szét vagy csúszva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!