Mennyi az esélye hogy férget kaphatok?
Figyelt kérdés
Nyersen fogyasztottam kolozsvári szalonnát ami nincs főzve csak füstölve, paprikásan és fokhagymával.
Mennyi az esélye hogy galandférget vagy ilyesmit kaphatok?
Csekély vagy nagy?
2013. szept. 6. 10:20
1/5 anonim válasza:
Ó, ha annyiszor kaptam volna galandférget, ahányszor nyers szalonnát ettem... -.-
2/5 anonim válasza:
Én azon nőttem fel és egyszer sem voltam férges! Ne bolondozz, biztos nem lesz bajod!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat :)
2013. szept. 6. 10:30
4/5 anonim válasza:
A sózás és a megfelelő ideig tartó,igazi füstülés,ugyanúgy elpusztítja a féregpetéket és a baktériumokat is,mint a főzés. Persze ez nem igaz a gyors pácolt dolgokra.
5/5 anonim válasza:
A fokhagyma amúgy is féregűző-hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!