Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyi a valószínűsége?...

Mennyi a valószínűsége? Mennyi az esélye, hogy kaphatok -e agyvérzést 17 évesen (fiú)?

Figyelt kérdés

Elég sok ismerősőm kap agyvérzést mostanában vagy olyan ember akit ismerek és nemis olyan öregek és emiatt nagyon megilyedek. Amúgyis pánikbeteg vagyok tehát ez még teszis róla. Amúgy magamról annyi,hogy sportolok rendszeresen(focizok),Sportiskolába járok,családomba tudtommal senki nemkapott még agyvérzést,vérnyomásom átlagban 123/70 pulzus:63

180 cm vagyok és 71 kg

Úgy bnagyyából egészségesen táplálkozok.

Azért is felraktam ezt a kérdést mert amióta elkezdtem hajlakkal meg waxxal belőni a hajam azóta ilyen fura érzések vannak a fejembe.Nemis tudom olyan mintha szédülnék de mégse.

2012. jún. 26. 18:34
 1/4 anonim válasza:
Nincs semmi bajod, csak beképzeled magadba a betegséget! Én dettó így voltam, azt hittem rákos vagyok mert mamám is abban halt meg és szokott fájni a hasam elég mély, tompa fájdalommal, de elmentem dokihoz, ultrahang és semmi. Egészséges vagyok csak az egészségtelen rendszertelen táplálkozás tette ezt velem mivel elég sűrűn ettem késő este vagy éjjel. Sokáig fenn szoktam lenni azért.
2012. jún. 26. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
2012. jún. 26. 18:42
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Köszi és remélem télleg semmi bajom,de hasonló életmódot fojtatnék akkor eltudnám kerülni az agyvérzést?

2.Ez most mi?

2012. jún. 26. 18:47
 4/4 anonim válasza:
Igen, ha hasonlót akkor nem lesz bajod! étkezz egészségesen és sportolj. Ne dohányozz, és ha iszol is ne úgy hogy minden hétvégén csacsi off módra.
2012. jún. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!