Nagy a valószínűsége, hogy hiperaktív vagyok, és ez rontja a személyiségemet mások és a saját szememben is. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy néha, a környezetemben lévő embereket ok nélkül ütögetem, bökdösöm, csikizem, vagy megharapom, minden ok nélkül, van amikor csak leoltom, ez a jobbik eset, pedig én egyiket se akarom, sokszor úgy érzem, hogy magamtól mozog a testem, hogy valami reflex, vagy berögződés, és eszembe jutott, hogy az öcsém is ilyesmi, és neki azt mondták, hogy hiperaktív. Nálam is ez a helyzet? Ha igen, mit tehetnék, hogy kevésbé legyek ilyen feszült, és, hogy ne másokon töltsem ki a felesleges energiát? Nagyon zavaró!2010. dec. 9. 00:14
2/3 A kérdező kommentje:
nem fogom magam nyugtatózni -.- örülök, hogy te így gondolod...
2010. dec. 11. 03:05
3/3 anonim 

válasza:

Úgy tudom hal olaj kapszulát szoktak szedetni hiperaktív gyerekekkel, csak az szerintem hányadék ízű.
Mondjuk ha eszel sok Sardinia halkonzervet, az is jó rá állítólag.
Vagy sportolj, otthon egy kis fekvőtámasz, tánc, ugrálás zenére, jól fáraszd le magad hogy ne legyen erőd megmozdulni se, de akár kitakaríthatsz is otthon, vagy elmosogatsz és az még hasznos is, annak tán szüleid is örülnek majd. Addig is lekötöd magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!