170 centihez az 55 kg sok?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok lassan 16, 170 centi és 55 kg. 50 a cél, eddig 5 kilot fogytam !! érdekelne h szerintetek sok-e az 55 kilom ?2013. aug. 29. 08:23
12/23 A kérdező kommentje:
nemhiszem h az 50 kilo ennyire kevés lenne... a ducijucisra csak annyit írnék, h azt megkérdezhetem te hány kg vagy és hány cm?:)
2013. aug. 29. 14:20
13/23 anonim válasza:
175 cm es 50 kg. Ha ennyire elegedett vagy a testeddel akkor miert sertodsz meg ?? En meg sosem tettem ki kepet ide, hogy tetszelegjek masoknak, es nem is fogok!
14/23 anonim válasza:
Te is nagyon jol tudod h nem sok az 55 kg, akkor meg minek teszed ki a kerdest? Modellnek jo leszel, ahhoz nem kell esz.
15/23 A kérdező kommentje:
rendben így már elfogadom, bár szerintem ilyet mondani valakire még akkor is bunkóság ha 120 kg, de te tudod:) egyébként nem tudom melyik pizsamádban álmodtad hogy én ide képet tettem ki magamról, nem vagyok elégedett a testemmel bébi, de ez már az én problémám:d
2013. aug. 29. 14:29
16/23 A kérdező kommentje:
a kis bunkókánk 175 centi és 50 kg. szoval nem kevés az én súlyom:D van eszem, ha nem lenne nemhiszem h a város legjobb gimnáziumába járnék(az országban pedig az első 3ban van) és akkor nemhiszem h meglenne a középfokú nyelvvizsgám. jaaaaaaa és azt sem gondolom h két nyelvet is tanulnék :)) puszi a pocidra
2013. aug. 29. 14:32
17/23 anonim válasza:
Nem vagyok bebi. Csak nem ertem minek allszenteskedsz itt ilyen buta kerdesekkel! Nezz bele a tukorbe, merd meg a kormeretedet, ha modell leszel sem lesz eleg masok velemenye. Egyebkent is mindeki maskepp latja a dolgokat, mindekinek mas az idealis. Neked majd a szerzodesednek kell megfelelni. A tobbi komolytalan tetszelges.
18/23 A kérdező kommentje:
viszont jo lenne ha modell lennék;)
2013. aug. 29. 14:33
19/23 anonim válasza:
Komolyan szivbol kivanom, hogy sikeruljon, ha ez tesz boldogga! :-)
20/23 A kérdező kommentje:
nem, nem komolytalan tetszelgés. egyszerűen kiváncsi voltam h ki hogyan áll ehhez a testtömegindexhez. névtelenül, kép nélkül hogyan lehet valakinek tetszeni?! sehogy .. :)) akkor képet tettem volna ki. egyszerű kíváncsiság volt, nem gondoltam volna h rögtön támadtok:)
2013. aug. 29. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!