Növekedési késés?
Figyelt kérdés
Hali!
16 és fél éves vagyok(fiú), és kb. 162 cm és 50 kiló. Lehetséges hogy azért vagyok így elmaradva mert későn érő vagyok? A lábamon a szőrösödés is csak enyhe egyenlőre, de kb. 2 évvel kezdett el később szőrösödni mint a kortársaimnál. Lehetséges h későn érő vagyok és azért ez az alacsony termet, vagy genetikai úton halad? A szüleim olyan 167-168 centisek, tesóm pedig 180 körül van, ami elég érdekes. :D
2013. aug. 28. 21:49
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem még sokat fogsz nőni.Nyugi.:)
2/5 anonim 

válasza:

eszel húst rendesen?
sportolsz valamit?
3/5 anonim 

válasza:

Sok tej, tejtermék. (Ha nem vagy érzékeny rá.)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ideges, nem is zavar igazán, legalábbis nem fogok kiugrani a 10.-ről ezért. :D
Ahogy itt olvasom a fehérjebevitelt kérdezgetitek, húst igen, tejtermékeket nem igazán eszem, de akkor itt az ideje elkezdeni, mit veszíthetek.
Köszönöm az eddigi válaszokat. ;)
2013. aug. 28. 23:29
5/5 anonim 

válasza:

sport a legfontosabb ilyen korban. Erősíti a csontozatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!