Mitol vagyok ilyen vekony?
16 eves fiu vagyok 190cm magas es 57kg
tegnap amit ettem: reggel 2 margarinos szalamis kenyer, egy pohar tej
Delben: egy pupos tanyer tejfolos tesztat porccel(kb 5evokanal tejfol)
este : 3 ugyanolyan szendvics mint amilyet reggel ettem
ne a szénhidrátot tömjed magadba. FEHÉRJE! CSIRKEHÚÚS!!
és kezdj el edzeni
Még fiatal vagy. Ne zsírosodni akarj, hanem próbálj meg izmot felszedni magadra.
Kezdj el egészségesen táplálkozni és edzeni. Edzés előtt lassú szénhidrát, utána gyors.
Elsősorban azért vagy ilyen vékony, mert nem eszel. Amit leírtál, az kb egy óvodásnak lenne elég hogy éppen jóllakjon.
Ráadásul még csak nem is minőségi kajákat eszel. Ahhoz hogy megemberesedj, fehérjére van szükséged. Se a kenyérben, se a szalámiban, se a tejben, se a tésztában nincs. Amit te eszel, az mind csupa szemét, és nagyon káros.
Az embernek húst és zöldségeket kellene ennie. Emellett ugye edzeni kéne, irány a konditerem. Aztán még ha nagyon így sem nősz, mehet mellé szénhidrát, de nem kenyér meg ilyenek, hanem rizs, zab, bab, és hasonlók. Összetett legyen. Egyél naponta 5-6 alkalommal. Én anno dobozokban vittem a suliba a kaját, próbáld ki te is.
Itt vannak a táplálkozáshoz az alapelvek, ha tömeget akarsz felszedni. Ha esetleg felmerülne benned a "nem akarok izmos lenni" gondolat, megnyugtatlak, túlságosan izmos nem is leszel soha, maximum szteroidokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!