Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitol vagyok ilyen vekony?

Mitol vagyok ilyen vekony?

Figyelt kérdés

16 eves fiu vagyok 190cm magas es 57kg

tegnap amit ettem: reggel 2 margarinos szalamis kenyer, egy pohar tej

Delben: egy pupos tanyer tejfolos tesztat porccel(kb 5evokanal tejfol)

este : 3 ugyanolyan szendvics mint amilyet reggel ettem

2013. aug. 27. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen az alkatod. Menj dokihoz, hátha tud valamit javasolni.
2013. aug. 27. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
lehetséges hogy a te szervezeted a zöldségféléktől kezdene el hízni , én is inkább azoktól hízom, de fiú létedre többet kéne enned és nem csak 3x egy nap hanem 5x- 6x. vagy egyél éjszaka az is hizlal eléggé 16/L
2013. aug. 27. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:

ne a szénhidrátot tömjed magadba. FEHÉRJE! CSIRKEHÚÚS!!

és kezdj el edzeni

2013. aug. 27. 13:29
 4/8 TwiceAsNice válasza:

Még fiatal vagy. Ne zsírosodni akarj, hanem próbálj meg izmot felszedni magadra.

Kezdj el egészségesen táplálkozni és edzeni. Edzés előtt lassú szénhidrát, utána gyors.

2013. aug. 27. 14:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) A csirkehúst kipróbálom. Olvastam, hogy valaki napi 1 evőkanál zsírt evett meg és attól hízott.
2013. aug. 27. 16:29
 6/8 Sowilo ***** válasza:

Elsősorban azért vagy ilyen vékony, mert nem eszel. Amit leírtál, az kb egy óvodásnak lenne elég hogy éppen jóllakjon.

Ráadásul még csak nem is minőségi kajákat eszel. Ahhoz hogy megemberesedj, fehérjére van szükséged. Se a kenyérben, se a szalámiban, se a tejben, se a tésztában nincs. Amit te eszel, az mind csupa szemét, és nagyon káros.

Az embernek húst és zöldségeket kellene ennie. Emellett ugye edzeni kéne, irány a konditerem. Aztán még ha nagyon így sem nősz, mehet mellé szénhidrát, de nem kenyér meg ilyenek, hanem rizs, zab, bab, és hasonlók. Összetett legyen. Egyél naponta 5-6 alkalommal. Én anno dobozokban vittem a suliba a kaját, próbáld ki te is.

2013. aug. 27. 16:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Irnal peldat, hogy egy nap mennyit kene ennem?
2013. aug. 28. 12:55
 8/8 Sowilo ***** válasza:

[link]

Itt vannak a táplálkozáshoz az alapelvek, ha tömeget akarsz felszedni. Ha esetleg felmerülne benned a "nem akarok izmos lenni" gondolat, megnyugtatlak, túlságosan izmos nem is leszel soha, maximum szteroidokkal.

2013. aug. 29. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!