Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vékony szeretnék lenni nem...

Vékony szeretnék lenni nem pedig csinos, formás, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
már lassan fél éve nagyon keményen edzek. sokat fogytam 55-56 kilo vagyok és 170 centi. 49-50 kiló szeretnék lenni és vékony !!!!!!!! izmosak a combjaim, izmos mindenem, hogyan tudnék az izombol is leadni? vékony szeretnék lenni mindenképp segítsetek! köszönöm!

2013. aug. 26. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
diétával. De ne edz keményen, mert így lesznek izmaid. Inkább kardiózzál, az égeti a zsírt, serkenti az anyagcserét.
2013. aug. 26. 20:27
 2/6 Bárzsing ***** válasza:

A magasságodhoz képest már most sovány vagy.

Miért akarsz ennyire lefogyni?

2013. aug. 26. 20:42
 3/6 TwiceAsNice válasza:

Miért baj az, ha van rajtad egy kis izom? Hidd el, nem szépek a csontsovány lányok, örülj annak, hogy te nem kis anorexiás csaj vagy, hanem van rajtad egy kis izom.

Annyi biztos nincs, mint Arnoldnak (a túl izmos lányok se szépek), annyi meg kell, ami jelenleg van sztem.

Amúgy kemény kardióval (rengeteg futás) és kalória-mínusszal ledobhatsz izmot magadról, de hülyeség lenne.

2013. aug. 26. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) nekem tetszik ha egy lány izmos és vékony de az izma szálkás legyen:) szerintem az lesz h hasizomra, derékra és fenékre ugyanolyan keményen edzek és combra nem fogok:)
2013. aug. 26. 21:54
 5/6 A kérdező kommentje:
csak ugye futás, guggolás stb:)
2013. aug. 26. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
leg magic használatát hagyjam abba?
2013. aug. 26. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!