Edzés előtt, alatt és után mit szabad/nem szabad vagy éppen kell enni?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el edzeni konditeremben. Hétfő-Szerda-Pénteken szoktam járni. Eddig egy alkalommal voltam. Az edzés megy rendesen, csak azt nem tudom mit szabad és mit nem szabad enni, illetve kell.2013. aug. 27. 00:19
1/6 anonim válasza:
Ha még kamasz vagy, semmi különlegeset nem kell csinálni.
2/6 anonim válasza:
Itt az a kérdés, mi a célod az edzéssel, a kaját ennek függvényében kell beállítani.
4/6 anonim válasza:
Edzés előtt 35 percel kell enni egy kevés paprikát, finoman sóval meghintve..kb várj 10 percet és utána egyél egy kockacukrot, jót tesz a glüközrendszernek, majd pedig edzés előtt közvetlen 5 percel egyél egy kenyeret, edzés után pedig vizet
garantáltan kigyúrt leszel!
5/6 TwiceAsNice válasza:
Edzés előtt lassan felszívódó szénhidrát menjen, utána pedig gyors. Így a szervezet nem a meglévő izomzathoz fog nyúlni, hanem a zsírhoz.
6/6 anonim válasza:
Hát ha én edzés előtt 1 órával bármit eszek, nem olyan nagy a teljesítményem és émelygek.
Tapasztald ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!