Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan kezdjek neki? (Bővebben...

Hogyan kezdjek neki? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és (sajnos) iszonyúan egészségtelen életmódot folytatok :/ Már sokszor rávettem magam, hogy változtatok, de sose kezdtem neki úgy igazán. Több problémám is van: nagyon vékony vagyok, ezt régen úgy akartam megoldani, hogy szinte csak hizlaló ételeket ettem (gyors éttermi kaják stb), ehhez jött még a rengeteg édesség, volt hogy csak úgy unalomból is ettem, nemegyszer éjjel 11-12 körül vacsoráztam (hízni nem sikerült, viszont a combomon szerintem lett egy kis narancsbőr...ebben nem vagyok biztos, néha ha úgy esik rá a fény, akkor úgy tűnik.). Mozogni csak tesiórán szoktam, azon kívül nem nagyon :/ De most szeretnék végre megváltozni, csak épp nem tudom, hogyan kezdjek hozzá. Milyen ételeket egyek, és mit sportoljak, hogy arányosan felszedjek néhány kilót, és végre egészségesebb is legyek? Ha sok folyadékot iszok, az tényleg használ az ilyen kezdetleges narancsbőr ellen?
2009. okt. 29. 19:10
 1/1 anonim ***** válasza:

hát először is le kéne szokni a gyorséttermi kajákról. Csökkenteni kéne a zsiradék fogyasztását, minél több nyers gyümit és zöldséget kéne enni. Próbálj meg minél természetesebb friss ételt enni. kerüld a tartósítottakat.

és SPORTOLJÁL!

2009. okt. 30. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!