Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet valami baj belőle, ha...

Lehet valami baj belőle, ha nagyon sok vizet iszok?

Figyelt kérdés
A fogyókúrámmal kezdődött minden.Olvastam, hogy ha napi 3 liter vizet megiszok, attól fogyok.Előtte nem igazán figyeltem rá, ha szomjas voltam, akkor ittam egy-egy pohárral.De most, már jóval túlléptem a 3 litret is.Reggeli előtt és után, ebéd előtt és után, vacsora előtt és után, internetezés közben, TV nézés közben, olvasás közben, mindig vizet iszok.Mikor filmet nézek csak úgy 2-3 litret megiszok.Naponta kb. 10-15 liter víz is lemegy.Nagyon rászoktam, és nem hiszem, hogy képes leszek lecsökkenteni ezt a mennyiséget.Lehet belőle valami baj?Mégis meg kellene próbálnom elhagyni belőle valamennyit?

2013. aug. 22. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, pl. magas lesz a vízszámlád.
2013. aug. 22. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Sűrűn kell pisilni, ha nem tudod kiizzadni. Ha kimenni sem tudsz, bepisilsz.
2013. aug. 22. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Normál körülmények között napi 3-4 liternél nagyobb mennyiségű folyadék bevitel megterheli a keringést és a vesét is.
2013. aug. 22. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen!! [link]
2013. aug. 22. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Rájöttem, hogy tényleg butaság amit csinálok.Nem olyan vészes, mintha drogoznék, vagy cigarettáznék, esetleg mintha alkoholt fogyasztanék, de azért félelmetes hogy ettől is rákot lehet kapni.
2013. aug. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!