Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet ez? Valami méreg?

Mi lehet ez? Valami méreg?

Figyelt kérdés
A kalácsban találtam sárga, szalvéta-szerű, erős, büdös gyógyszerszagú darabkákat. Mi lehet ez? Sajnos nem vettem észre és ettem belőle. Lehet valami bajom?

2013. aug. 17. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Valami olyan kerülhetett bele, amit nem akartak. Nem hiszem, hogy bele fogsz halni. Én már találtam minyonban zsírkrétát egyszer ^^!
2013. aug. 17. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a csomagos gyorsrizsemben találtam egy olyan 1 cm-es műanyagkupakot,nehéz elmondani,hogy nézett ki és milyen volt,de a lényeg,hogy az egyik fele hiányzott(olyan kapcsos volt,mint a Kinder figurás autók kerekei).Azóta is abban reménykedem,hogy nem a gyomromban landolt a másik fele.Mondjuk talán 1 év alatt már történnie kellett volna valaminek,bár nem tudom.De sajnos a te esetedben végképp nem lehet utána járni,remélhetőleg meg fogod tudni emészteni.Ha viszont hasmenésed,hányingered,vagy valami erős szédülés/fejfájás érzeted lenne,akkor mindenképpen hívj mentőt.Viszont ahol vetted a kalácsot,azt is jelenteném az élelmiszerhatóságoknak,ne dob ki a kalácsot.
2013. aug. 17. 11:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, ugye anyum azt mondta, vegyek be probiotikumot, az elvileg segít. Nem lett tőle bajom, csak kicsit megijedtem, izgultam, és ezért görcsölt a hasam.
2013. aug. 17. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a sütőport beledobták papír tasakkal együtt?
2013. dec. 16. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!