Egy ilyen zabálás mennyiben befolyásolja az egészséget? (bővebben lenn)
IGT-m van, kerülnöm kell a cukros és fehér lisztes dolgokat.
Ment is a dolog, nem is kívántam az édeset.
Kb 1 hónapja viszont megborult az egész étkezésem, több kenyérfélét eszem és kevesebb zöldséget, stb, néha becsúszott egy-egy cukros dolog is (pl étteremben voltunk és a salátát úgy hozták ki, hogy le volt öntve szósszal, amibe van cukor).
Múlt héten viszont rászabadultam a kakaós kalácsra, meg is ettem belőle jó sokat...
Ma szüleimnek csináltam süteményt és először csak megkóstoltam,hogy a tészta át sült-e,aztán abból is megettem nagyon sokat... Pedig tudtam, hogy nem szabad, de egyszerűen nem tudom, mi ütött belém. :(
Sportolni szoktam, bevallom, mostanában kevesebbet,mert egyszerűen nincs időm rá a munka miatt...
Kérdésem az lenne, hogy egy ilyen alkalom mennyire kavar be?
Nagyon bánom az egészet. :(
Oltogatós kommenteket nem kérek, tudom,hogy butaságot csináltam!
Köszönöm!
Köszönöm a válaszodat!
Majd szeptemberben megyek kontrollra a dokimhoz, lesz vérvétel is.
Mikor megtudtam, hogy IGT-m van, 9,8-as cukrom volt.
Elkezdtem diétázgatni (ekkor még nem iktattam ki teljesen a cukros dolgokat, nagyon sok falásrohamom volt,nem sportoltam,stb), akkor lement 8,6-ra.
Mostmár egyátalán nem eszem cukrosat és fehér lisztes dolgokat (kivételek sajnos vannak, de nagyon ritkák. Falásrohamom igazából ma és múlt héten volt, régebben napi rendszerességgel,nagyon sokat faltam. A mai a régihez képest semmi...) és ha tehetem, sportolok.
Kíváncsi leszek a szeptemberi eredményemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!