Sokat ettem ma? 16/L
szendvics(sok zöldség,kevés husi,vaj,zsemle)
joghurt+kakaópor
alma
nutella
füstli virsli (2db)+ 1tojás+majonéz,uborka
1 szelet torta
pöttyös guru
süti
Ha jól laktál akkor pont annyit amennyi kell, ha éhes maradtál akkor keveset, ha túl telítettnek érzed magad akkor igen-.-
Amugy ha arra vagy kíváncsi hogy elhízol-e ettől akkor:
Ez egyáltalán nem sok mennyiségre, csak rengeteg benne az édesség, azaz kalóriára sok.
szendvics: nem sok zöldség, mert egy nagy zsömlét ettél hozzá, tökéletesen feleslegesen. Ez sok, sok keményítő, amire pont ekkora szükséged van:
semennyire nincs.. mindegy, legalább ízlett akár a torta, pöttyös.. Te édességeken, cukron, tejterméken élsz. A füstli nem igazán számít húsnak, a tojás és az alma jó húzás volt.
A többiért én már nem is tudom mit csinálnék.. hogy engednek egy fiatal, 16 éves lányt így enni.. pff.. ezért vajon ki a felelős?
Külön megjegyzés: a tortáról tudod, hogy édesség.. de eszed, hát egs. Na de a joghurt.. pont olyan ergya, mint a torta, ezt tudtad?
Mert ugyan olyan nagy inzulinszint emelkedést okoz mint a cukros kaják :D
Ne feledd, a tej a BORJÚ tápláléka, aminek híznia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!