Tudnátok nekem olyan ételeket írni reggelire, ebédre és vacsorára, amik egészségesek?
Már nem tudom, mit egyek. Nem akarok fogyni, de hízni sem!
Viszont régen úgy voltam 52 kiló, hogy mindent megettem. De tényleg mindent. Reggelire fornetti,kakaó, ebédre két fogás, közben süti, vacsira kenyér sajttal kakaóval.
Lefogytam egy csomót de koplalással, stresszel, nem egészséges táplálkozással. A kérdésem, hogy mik azok az ételek, amik egészégesek? Azt olvastam, hogy hús, zöldségek. De miket lehet enni?
Pl nekünk van itthon kalács, medvesajt, kifli. De én azt olvastam, hogy a tojást ajánlják reggelire. Akárhol olvasom az egészégesebb dolgokat, szinte mindenhonnan kiveszik a kenyeret, péksütit, kakaót, tejet...mi számít egészségesnek? Mert én már nem tudom.
Pl reggelire tojás, ebédre leves utána hús zöldséggel, vacsira joghurt? Akármikor próbálkozok egészségesen enni azt mondják, hogy fogyókúrásan eszem, ezért is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!