Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiás? Voltam de már nem!

Anorexiás? Voltam de már nem!

Figyelt kérdés

Minden ugy kezdödött ,hogy az ének tanárom (egyszerűség kedvéért nevezük őt Krisztinek)

és még pár lányal kint voltunk a 15p. szünetben.

Kriszti elkezdi mondani nekünk: az én lányom nagyon szeret enni.Ti olyan vékonyak vagytok!Mondom magamban én biztos nem...(akkor téleg dundi voltam)De utána ezt mondta mondjuk te (én)már nem annyira...

A következő 4 napban nem ettem semmit...

Sírtam hajnalokon át.

Hihetetlen mennyire befolyásolt ez a nő engem.

(ez amúgy a nyáriszünet elötti 3.-dik napon volt.)

eljött a szünet.

A testemel én bánok cimszó lett az első az életemben.

Egész nyáron koplaltam.

Hihetetlen változásokat észleltem a testemen.

Mindez elött egy dundi lány voltam aki megigérte magának azt amikor az anya mutata neki (10éves voltam) nézd kislányom ez az anorexia ....én ilyen soha nem leszek!

Eltelt a nyáriszünet (3hónap)

imádtam nézni ahogy mások esznek...még nekem már a gyomrom se korgott mert már megszokta ,hogy éhezik...

az iskolából eltelt 2 hét...(ezt elfelejtettem irni:a szüleim "anorexlizának" hivtak.anyukám jajj veszéjkelve mondta nekem kislányom egyél!!A nagyszüleim azzal fenyegettek ,hogy ök abban fognak meghalni ,hogy én nem eszek mert idegösszeroppanást kapnak.Utáltam magam ezért ...)

Mindez az egész azzal ért véget ,hogy anyukám a korzeti orvoshoz kért időpontot.Elmenünk adott egy időpontot egy nagyobb városba.Vért vettek megvolt minden.

Következő nap az volt ,hogy mentünk az orvoshoz.Elmondot mindent ,hogy kifoghullani a hajam stb...

De egy probléma van!nekem már 5hónapja nem jöt meg.ez azelött is igy volt ami elött ebbe a hülye helyzetbe bele nem ráztam magam.

Nem tehetek ról nem jön meg:(

Várom és áldom majd azt a napot amikor látom ,hogy megvan.

A Doktornő megmondta a szemembe:Anorexiás vagyok.

A 154cm-emhez 32kg-voltam.

azt mondta a ideális testsulyom 42 lene.

Hát én ezt anyira komolyan vetem ,hogy kéthét alatt 8kg-ot hiztam:)élvezem az izeket.Ujra étterembe járok:)nagyon jó lett az életem!!

még amielött felszettem a kg-ot álandóan mérlegre álítottam magam.

de most már ha 2 hetenként mérekezem...a baátaimmal sokal többet logok mint régen!

Évezem ,hogy azt eszek amit megkíván a szemem/hasam :)

Igy vissza gondolva egy NAGY HÜLYE VOLTAM!

Ez egy igaz történet!

Ajánlom mindenkinek ,hogy hozza rendbe és lássa be ,hogy kivánja az ételt.És ha igen akkor egye meg!!(nem fogsz meghizni)(persze ha nem annyit eszel)

Köszönöm ,hogy elolvastad

Ha van véleményed akkor ird le!!

Ez egy igaz történet

2009. okt. 26. 23:14
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
én is igy voltam... 13évesen kitaláltam hogy kövér vagyok,és félhalottra koplaltam magam (156 cm - 24,5 kiló) ,de aztán sikerült magam rendbehozni a szüleim és egy pszichológus segitségével.. és most (5évvel később) 160 cm és 52 kg vagyok,és jólérzem magam.
2010. márc. 16. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!