Hova dugjam el az 5kg-s tömegnövelőt? 14/F
Figyelt kérdés
Az a gáz hogy anyámék nem engedik a tömegnövelőt :S2013. aug. 2. 21:49
2/16 anonim válasza:
Ágyneműtartó, szekrény teteje, ruhásszekrény fiókja/egyik polcán leghátul...
5/16 anonim válasza:
Asd el a kertben! Egyaltalan mi a szarnak vettel ilyen hülyeseget, amihez raadasul a szüleid nem jarultak hozza? Csak többet kene enni, azzal gondolom nem lenne semmi bajuk. Egy ötkilos vödör marha nagy, nekem akkora zsakban van a feherjeporom. Nem tudod eldugni, kiveve ha a szüleid nem jarkalnak be a szobadba es soha nem neznek be a szaekrenyedbe. Hany kilo vagy, mennyi kaloriat eszel egy nap, es ebbol mennyi feherje? Amig a kajadat nem rendezed, az ilyesmi penzkidobas.
6/16 anonim válasza:
Szekrénybe a ruhák közé, vagy öntsd át zacsiba kisebb adagba vagy flakonba ami nem átlátszó és felrakod a szekrény tetetére ha gyűjtöd az üvegeket.
7/16 anonim válasza:
Ez csak kaja POR formájában. Nem értem miért nem engedik. Sokkal egészségesebb mint a bolti sz@rok.
8/16 anonim válasza:
Igen port zabálni egészségesebb, mint rendes kaját.
Köszönjük.
9/16 anonim válasza:
Szerintem sem ezzel kéne indítanod.
Kivéve, ha pontosan belőtt, minőségi étrended van, mert akkor van értelme a tápkiegnek. De én ezt kétlem...
10/16 anonim válasza:
8-as válaszoló, ha semmit nem konyítasz a testépítéshez, és nem vagy tisztában a dolgokkal, akkor kérlek ne szólj be.
És igen, képzeld sokkal egészségesebb, mert nincs tele nyomva minden sz@r tartósító szerrel.
Ez csak szénhidrát, meg fehérje, továbbá vitaminok..
Kérdező: Előbb az étrended legyen belőve, aztán a kiegészítők, ez csak arra jó, hogy a napi fehére ill. ch mennyiséget kiegészítsd vele.
Ha nincs kaja, sz@rt sem ér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!