Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez most megis mi?

Ez most megis mi?

Figyelt kérdés

Napok ota tart, hogy ehes vagyok, kivanom is a kajat, de emellett telitettseget erzek a gyomromba es, ha eszek akkor mar felallni alig birok + ugy erzem, hogy mindjart kihanyom. Ma csak egy fahejas csigat ettem reggel utana meg egy islert es az elobb almat, de megint telinek erzem a gyomrom kozbe meg mar korog es ennek is.

mitol van ez?

2013. júl. 25. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, ha sok péksüteményt eszek:) Változtass kicsit az étrendeden.
2013. júl. 25. 13:49
 2/10 A kérdező kommentje:
De nem ertem...ha mar egyertelmuen ehes vagyok akkor miert erzem telinek a gyomrom?
2013. júl. 25. 13:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is van, ha nehéz ételeket eszem. Iktass be olyan napokat, amikor nincs kenyér, krumpli, tészta, rizs, péksüti. Hús valami könnyebb lehet, főttojás, sok nyers zöldség és minimun 3 liter víz. Nekem ez mindig segít.
2013. júl. 25. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
És én is már kora reggel amint kinyitom a szemem úgy érzem nehéz és telitőtödd a hasam. Közben éhes vagyok. Ja meg sok rostos gyümölcs is.
2013. júl. 25. 13:58
 5/10 anonim ***** válasza:
* telitődött
2013. júl. 25. 13:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom a valaszokat! A gyumolcs az most akkor jo, vagy nem? Mert elvileg az segiti az emesztest.... Amugy, ha ilyenkor eszek valami konnyu kajat. Fott rizst vagy krumplit vagy piritost akkor nem fogom kihanyni? Mert nem szeretnem, de kopog a szemem az ehsegtol...
2013. júl. 25. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:
A gyümölcs jó. :). Miért hánynád ki? A krumpli és a rizs nem könnyű. Én azt vettem észre, hogy a kenyér az, ami a legjobban telit.
2013. júl. 25. 14:11
 8/10 A kérdező kommentje:

Hat, mert olyan telinek erzem a gyomrom igy is:/

amugy en azt hittem, hogy ezek dietas etelek..

2013. júl. 25. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogod. Én is ugyanígy vagyok néha, de hányni kb 1 éve hánytam utoljára amikor összeszedtem valami vírust.... Ja meg a mozgás is segít. De ha nagyon tele vagyok, akkor pár szem barack és egy pohár tej csodákra képes. :)
2013. júl. 25. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Mennyi vizet iszol egy nap?
2013. júl. 25. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!