1 éve normálisan táplálkozom, járok edzeni, lement rólam 8 kg mégis olyan vok, mint aki terhes?
Én kizártnak tartom, hogy úgy nézel ki... szerintem inkább önkép zavarod van, mint túlsúlyod. A magasságodat nem írod, de felnőtt embernél a 46 kiló semmiképp sem utal arra, hogy kövér lenne.
Lassan inkább próbálj meg kiegyezni önmagaddal mert az segítene, nem egyéb tornák. Az egészséges életformát persze tartsd, de ne ess át a másik oldalra.
46 kilósan max akkor nézel ki terhesnek, ha 130 centi vagy. De értem mire gondolsz. Szerintem több probléma is van.
De a legnagyobb, hogy nem megfelelően étkezel és koplalsz, ezért izmot vesztesz javarészt és a zsír megmarad.
Amúgy hány cm vagy a 46 kilódhoz ?
Én is 46 kg vagyok,146 cm magas és olyan lapos a hasam,hogy még a bordáim is kiállnak egy kicsit...
nem hiszem,hogy neked olyan nagy hasad lenne mint akinek szülnie kéne.
Nukek felvetése
- testképzavar
- mit eszel
Ezek lennének most a lényegek. Dobj fel egy képet mindenképpen.
Senki sem tudja hogy ki van a képen, nem gáz.
Zsíros (akkor még magas a testzsírod, tehát az étkezésed még koránt sincsen rendbe) vagy csak puffadt - ez lehet emésztési gond, a hasizmok nem kellő feszessége miatt..
Ezért célszerű olyan táplálkozást követni, ami valóban alacsony szinten tartja az inzulint. És igazi edzést végezni, erősítéssel.
Te igen jó alakot hozhatsz ki magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!