Zoyalany kérdése:
Lehetek mégis terhes?
Figyelt kérdés
Megött 27 napra rendes mennyiségben a vérzésem és a hőm is alacsony lehetek mégis terhes? fogamzás teakeveréket szeretnék inni továbbra is csak ugy nem lehet inni ha terhes vagyok a cickafark miatt. tesztre meg nem szivesen költök mert szerintem nem vagyok az csak mégis gondoltam megkérdezem a véleményetek mert 1 2 nap volt savam meg kis hányinger érzésem.kérlek segitesetek a véleményetekkel.2012. okt. 22. 10:39
1/4 anonim válasza:
Mivel Te magad kérted a véleményemet, leírom:
Szerdán mindenképpen keresd fel a nőgyógyászodat, vagy még ma hívd fel őt telefonon, és kérd ki a véleményét!
2/4 anonim válasza:
nem valószínű hogy terhes vagy. Egyébként dm-ben lehet kapni 2 db-os tesztet 500-ért, a netről meg fillérekért lehet rendelni csomagban. Egyébként a terhességi tünetek általában később jelentkeznek az 5-6. hét után.
3/4 anonim válasza:
400 forintod nincs egy tesztre, de gyereket akarsz?
4/4 anonim válasza:
Egy tesztet csak meg kellene próbálnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!