Terhes lennék mégis?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok még,mégcsak nem is pettingeltem,de 2 hete késik,igaz fogytam több mint 10 kilót 2-3 hónap alatt.2012. ápr. 23. 13:48
1/6 anonim válasza:
Ha szűz vagy és nem pettingeltél, mégis mitől estél volna teherbe? Szűz Máriának hiszed magad?:)
2/6 anonim válasza:
Ha terhes lennél az maga lenne a csoda.. :)
Akkor nem fogynál hanem hiznál.
3/6 anonim válasza:
Szia!
Először is mikor jött meg először? Terhes pedig akkor lehetnél, ha már nem lennél szűz, és nem megfelelően védekeztetek volna, szóval ez kizárva. Egyébként pedig ne aggódj, mert attól is késhet.
4/6 A kérdező kommentje:
először még évekkel ezelőtt,csak azért írtam ide a terhességet,mert már nem tudom,hogy mit csináljak,vizsgáim vannak,orvoshoz most nem tudok eljutni
2012. ápr. 23. 15:03
5/6 anonim válasza:
nekem tavaly év végén 2 hónap kimaradt, aztán pont karácsonykor jött meg. azóta minden rendben megy tovább
6/6 anonim válasza:
Gondolom izgulsz a vizsgáid miatt, nem? Attól lehet simán. Vagy a fogyástól. Ha terhes lennél az tényleg csoda lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!