Ti mikor szoktatok csokit vagy sütit enni?
Figyelt kérdés
Én pl ha nagyon elfáradtam házimunkában kicsit megjutalmazom magam vagy nehéz doga-nap előtt a suliba bekapok egy kocka csokit.. az nem nagy baj ugye? persze nem minden nap.. sütit meg csak ünnepekkor .. :S2013. júl. 25. 09:26
1/6 anonim válasza:
Én ha megkívánom! :) A csoki az csoki, nem lehet rá nem-et mondani, akárki akármit is mond!
3/6 anonim válasza:
Hát én néha eszem amikor rámjőn, persze nem egy egész táblával. Néha az is kell. Egyébként hallottam a TV-ben, hogy a csokinak vannak jótékony hatásai is. Szóval néha nyugodtan ehetsz egy pár kockát. Légy nyugodt nem ettöl fogsz elhízni. Én sütit kb. egy héten egyszer eszem és nem vagyok kövér. Üdv 18/L
4/6 anonim válasza:
Soha! Hizlal, kipattog tőle a bőr és természetes módon is be lehet vinni a szénhidrátot.
5/6 A kérdező kommentje:
nagyon eltérő véleményék! de erre számítottam! ^-^
2013. júl. 26. 05:59
6/6 anonim válasza:
Mértékletesen(napi 1-2 kocka) az keserűcsoki jó az egészségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!