Az baj, ha egyáltalán nem eszek édességet? (csokit, cukrot, sütit stb)
Sosem rajongtam értük annyira, ezért manapság már egyáltalán nem eszek. (már fagyit sem :S)
Lehet tőle vmi bajom? (bár eddig nem volt, csak hülyének néztek/néznek)
Nem,egyáltalán nem baj,ugyanis a szervezet egyáltalán nem igényli a cukrot és az édességet.Rengetek betegséget elkerülhetsz azáltal ha nem fogyasztasz édességet.pl.elhízás,cukorbetegség,magas vérnyomás
Csak így tovább!
Irigyellek!! :D
Én mostanában szoktam le róla. Csokit, már csak a kávés és a marcipános Merci-t eszem meg :D Sütiböl pedig csak a rétest(amit mama süt. :D). Nem kívánom az édeset. Valószínüleg, megutáltam, mert kicsinek tömtek vele :( És úgy éreztem "muszáj" betakaritanom az egészet, amit kapok(ünnepekkor, rokonok látogatásakor...). Mára már inkább továbbadom a csokikat, cukorkákat. :D Legalább másnak is örömet okozok. :)
Te jól csinálod, egészséges maradsz! :D Csak így tovább, remélem hamarosan én is ott tarthatok majd, ahol te! :)
17L
Nem lesz tőle bajod. Én sem szeretem az édességet. Elég furán szoktak nézni, amikor visszautasítom a sütit, tortát. Még a szülinapomon sincs torta. Rokonlátogatáskor néha udvariasságból megkóstolom a sütiket, de akkor sem a nagyon krémes, tejszínhabosakat. Ha csokit kapok, továbbajándékozom. Étcsokit szoktam enni, de nagyon ritkán. Na meg néha fagyit. De azt is csak akkor, ha többen vagyunk, és hogy ne lógjak ki a sorból.
Egyébként ha nem eszek semmi hasonlót hónapokig, nem hiányzik, megvagyok nélküle.
Én kb. fél éve ettem utoljára édeséget, akkor is csak udvariaságból. Nem szeretem, a csokinak már a szagától is émelygek.
Bajod max. annyi lesz tőle, hogy kicsit hülyén néznek rád, ha visszautastod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!