Mit tudok ilyenkor tenni? Vagy aludjak inkabb?
Figyelt kérdés
Delutan ment a hasam. Nem ettem sokaat, de elegge ossze vissza. Aztan most mar nagyon korgott a hasam igy megettem egy szelet piritost. Nagyon jol esett. De mar elotte is telitettseget ereztem a gyomromba, azota megjobban.. Elobb tesom az olembe ult es megnyomta veletlenul es azthittem visszajon a kaja. De hat, ha a delutani kajaktol gyomorrontason lett volna akkor most nem lettem volna ehes es nem esett volna jol a piritos. Amugy csokit ettem, utana jegkremet aztan gyumolcsot, de tuti, hogy attol volt. Mit tegyek, hogy elmuljon ez a teliettseg erzes? Vagy aludjak es holnapra jo lesz?2013. júl. 24. 23:35
1/2 A kérdező kommentje:
Esetleg sok ragotol erezhetek ilyet?
2013. júl. 24. 23:38
2/2 anonim válasza:
Rágótól is, a csokitól is és a jégkrémtől is. Ezek együttesétől pláne. Gondolom ma már jobban vagy, mindenesetre az ilyen ételkeveréseknek általában megvan a böjtje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!