Mit tegyek? Aludjak vagy mozogjak?
Szoval rengeteg edesseget ettem ma. Ami a mai kajaim kozul egeszsegesnek mondhato az 2 szendvics. Amugy chips, csoki, gumicukor, suti es ilyenek vannak bennem. 8kor ettem egy szendvicset utana egy szelet tortat (eleg kicsit), de a krem emelyito volt benne. Na attol azota hanyingerem van, ha ragondolok. Meg most egyszeruen nem birtam ellenallni es ettem kekszet. Gondolom azert ennek most allandoan, mert semmi ertelmeset nem ettem. Viszont hanyingerem van es nagyon felek, hogy kihanyom..nem akarom... Soha tobbet nem csinalok ilyet! Mi a jobb? Ha lefekszek es megprobalok aludni, vagy ha setalgatok a lakasba? Ugy hallottam, hogy a mozgas jo ilyenkor.
Ui: ha nem a mennyiseggel hanem azzal volt baj, hogy ossze-vissza ettem akkor ugye nem fogok hanyni?
Reggel van már, de ennek ellenére a következő ilyen esetkor azt tanácsolom, hogy valami könnyebb mozgást válassz.
A megterhelő mozgások ilyenkor nem jók, mivel felérnek egy hullámvasúttal a gyomrod számára, viszont a közvetlen alvás sem a legjobb választás, mert a szervezet nem pihen megfelelően, ha túl sok energiát kell lebontania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!