Normális a heti egy széklet?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok 190 cm és 50 kiló.Sosem tudtam hízni sehogy sem,ez ilyen örökletes dolog.Normálisan étkezem,mint minden más ember,de mégis csak hetente egyszer-kétszer van székletem.ez normális ? apum azt mondta minden nap kéne.. forduljak orvoshoz?2013. júl. 24. 22:50
11/15 anonim válasza:
Akkor igyál több folyadékot. Gyümölcslevet(nem bolt dobozos üdítőt), ásványvizet, cukrozatlan teát. Egyél több rostot, érdemes a fehér kenyeret, péksütiket, mekis kaját kerülni, illetve, ha nem sózod túl az étel, mert a só is vizet von el a szervezettől.(ezért szomjas az ember a sós ételek után) A sport is segíti a bélműködést. A legkisebb ingernél fuss a wc-re, mert ha visszatartod, a szervezeted vizet von el a székleted meg keményebb lesz.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát gyümölcslevünk sosincs itthon anyum nem vesz semmit még citromlevet se ugyhogy csak viz van azt meg már unom.És amugy sem szoktam szomjas lenni,van mikor egész nap nem iszok semmit eszembe se jut
2013. júl. 25. 15:41
13/15 anonim válasza:
Akkor marad a heti két kemény széklet, esetleg egy jó kis aranyér. A magasságod és a súlyod viszonylatában enni se nagyon kaphatsz otthon.
14/15 A kérdező kommentje:
Irtam hogy sose tudtam hízni.Kapok rendesen enni,sőt ha tudnék hizni már lennék vagy 100 kiló
2013. júl. 25. 23:39
15/15 anonim válasza:
Az, hogy nem éhezel nem egyenlő az alultáplátsággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!