Sos! Nem tudom mitevo legyek?!
Figyelt kérdés
Ma jottem rokonokhoz, viszont rettegek a hanyastol emiatt alig ettem fott kajat mostanaban. Ok mar nagy adag ebeddel fogadtak, majd vacsora... Mar most rosszul vagyok a fott kaja gondolatatol. Es egy hetig nem tudom ezt csinalni.... Felek, hogy kihanyom. Es mar elore felek a reggelitol...
mit tegyek?
2013. júl. 22. 23:29
1/4 anonim válasza:
Nem világos. Miért hánynál? Olyan szarul főznek? Ha meg az a bajod, hogy nagy adag, akkor mond hogy inkább mersz magadnak, vagy ha hagysz belőle akkor sem dől össze a világ. Szerintem erre nem kellene így rágörcsölni.
2/4 anonim válasza:
Ha nem vagy beteg, nem fogod kihányni. Egyél nyugodtan, amit szeretnél.
3/4 A kérdező kommentje:
De en ehhez nem vagyok hozzaszokva. Egy fel szelet hus is sok...de aakkor meg jonnek azzal, hogy 'egyel mar' meg 'hogy lehet ilyen keveset enni?' es ott ajuldoznak es ez idegesit....
2013. júl. 23. 08:38
4/4 anonim válasza:
Annyit egyél amennyi jólesik. Inkább idegesítsenek a rokonok, mint hogy behányjál. De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!