Most mitevo legyek?
Még mindig ugyanaz vagyok aki az elozoeket irta :)
Írtam neked e-mailt olvasd el.
Ebben az életkorban ez viszonylag normális, kamaszodsz, ez komoly megpróbáltatást jelenthet lelkileg. Van aki alig érzi meg, de te úgy látszik nem... Viszont nem kéne annyit a gép előtt ülnöd, mert túlságosan is beleszoksz a virtuális világba, és a végén élni nem tudsz majd, azonkívül rontja a szemeidet. Sportolj, olvass, vagy akármi. Itt a nyár, menj strandra, ismerkedj emberekkel.
Én is depressziós vagyok, de egy-egy jó program, jó beszélgetés, egy vidám film a tévében, egy klassz könyv máris tud javítani a kedvemen. A jó barátok is rengeteget tudnak segíteni. Nem olyan sokkal vagyok idősebb nálad, de én évek óta szenvedek ebben az állapotban, mire rájöttem, hogy igenis tenni kell valamit... Ha mégis el tudnál jutni pszichológushoz, az is lehet hogy tudna segíteni.
Fel a fejjel, kitartás, és ha gondolod, írj privit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!