SOS Paleo étkezés?
Figyelt kérdés
ki akarom próbálni, le is mondtam a kenyérről és a tésztáról amiket rengeteget ettem minden nap. Igaz nagyon sovány vagyok. Fogyni nem is nagyon szeretnék ezért is félek. De húst, gyümölcsöt, zöldséget, tojást ezeket eszem na és persze a rizst, krumplit se szeretném megtiltani magamtól mert nagyon szeretem annak ellenére hogy tudom nehezen emészthető szénhidrát. szerintetek az is elég lehet hogy a kenyeret, tésztát megvontam magamtól???2013. júl. 17. 14:20
11/16 anonim válasza:
Nekem 8 :)
Nemtom, szerintem tele van a piac húsfélékkel és zöldségekkel, alacsonyabb és magasabb áron egyaránt. A többi már csak cél kérdése. Pl. ha neked nem feltétlen célod a refluxgyanúból helyrejönni, akkor nem kell ám próbálkozni változtatni az étrendeden. Gondolom magad miatt tennéd, akkor meg tedd belátásod szerint.
A gluténmentesség már eleve egy tök jó lépés.
12/16 anonim válasza:
Gluténmentes (tartós és finomabb)kenyér boltban 1000 Ft, ha megtanulsz sütni, akkor 4 kis kenyeret tudsz sütni 1 kg GM lisztből. De abból is 1300 körül van 1 kg. Úgyhogy hajrá :D
13/16 anonim válasza:
káposzta 200 ft/kg, télen 95-100 ft.
14/16 A kérdező kommentje:
tudom a zöldségek gyümölcsök nem olyan drágák...:D De olyan nehéz felfogni hogy egy reflux miatt le kell mondanom szinte minden kajáról amit szeretek igen ha megéri akkor csak jóóó....és meg is fogom próbálni nem veszitek semmit, de pl nem fogok teljes kiörlésü kenyeret venni, csak csökkentem a gabona bevitelt...és ha igy is lesz javulás akkor jöhet a paleo..:)
2013. júl. 17. 16:25
15/16 anonim válasza:
Élvezem ezeket a kijelentéseket, hogy " biztos nem egészséges, de K finom " - hát biztos, hogy K finom és te K beteg leszel tőle, ennyi.
Az egészséget nem lehet ráerőszakolni valakire, ez tény.
16/16 Julie S válasza:
Kedves kérdező, én is lemondtam a régi kedvenc kajáimról (spagetti, lasagne, pizza, hamburger, rizs). Nem haltam bele! :) Sőt! Azóta rájöttem, hogy a legtöbb kajában a húsos része volt a kedvencem, és a többi csak valahogy hozzá tartozott és azért hittem azt, hogy azokat is szeretem. A rizs sem ad akkora élményt önmagában, hogy ne lehetne lemondani róla. A krumpli az más kérdés, annak van egy jellegzetes íze, amitől én személy szerint mindig is undorodtam, úgyhogy ezzel nem volt gondom/dolgom. És én bár (még) nem voltam refluxos, de a gyomrom folyton rossz volt minden kajálás után. Émelyegtem és nyomást éreztem a gyomorszájamnál. Erre a doki epekövet akart nálam találni mindenáron (a családomban nagyon sokaknak volt), de nem sikerült neki. :) Helyette aztán a paleo megoldotta a problémámat napok alatt. Eszembe sem jutott ezután újra bármelyik kedvencemet is enni mégegyszer. Ami megbetegített, azt hogyan nevezhettem volna továbbra is a kedvencemnek?! Ez nekem már nem fért össze többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!