Miért nem tudtam hányni?
Figyelt kérdés
Buszozás után nagyon rosszul voltam. Már alig vártam, hogy haza érjek. Rettentően hányingerem volt. Vettem be B6-ot, de nem segített. Gondoltam ennél már az is jobb, ha végre hányok és kész. Szinte már könyékig a torkomban voltam és semmi. Ez hogy lehet?
(Később azért elmúlt a hányingerem de elég sokára.)
2009. okt. 20. 12:31
1/4 anonim válasza:
Mert az utazási hányinger teljesen más, mint a normál. Hidd el, tudom, hogy miről beszélek, 20 éve kőkemény utazási beteg vagyok. Akkor még azt sem tudták, mi ez, simán azt hitte mindenki, hogy cirkuszolok meg kényeskedek, ma már szerencsére elismert betegség, és így van rá gyógyszer. B6 nekem kb mint a tiszta víz, rajtam a Travelon segített. Az utazási hányinger az egyik legutálatosabb dolog a világon, nem mindig jön ki, és aztán egyszer csak gombnyomásra, amikor már nem is érzed, hogy jönne. Így hánytam össze az egyik közeli ismerős autóját, marha ciki volt. Buszon csak meghatározott helyen tudok állni is, nemhogy ülni, és csak meghatározott szögben. Talán a vonatot bírom egyedül, de azt se mindig. Kínzás ez az egész.
2/4 anonim válasza:
Énse birom a buszt. Mindig nagyon rosszul vagyok. De még nem hánytam. De nemis birok busszal menni mert kegyetlenül nembirom. És semilyen gyógyszer nem használ nekem.
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a Travelont. Ha rajtam, a reménytelen eseten segített, akkor máson is fog. Már egyre jobban kibírom vele a buszt is, és nem lendül be a kisagyam, a tarkóm felől, ahogy szokott, mert ha az belémjön, akkor onnantól kezdve alig látok, és kínoz a hányinger, ami persze nem jön ki, és annyira rosszul vagyok, hogy az ájulás szélén állok, sokszor el is ájulok. A Travelon nekem életmentő gyógyszer, mert amerre én járok, sajnos csak busz jár. Patikában lehet kapni recept nélkül, és az utazás előtt 1 órával kell bevenni belőle 2 kapszulát (persze felnőtteknek). Fiataloknak, kamaszoknak azt hiszem, csak 1-et. De benne van a tájékoztatójában.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. De nem hiszem, hogy a buszozás volt a fő gond. Nem voltam eddig még rosszul buszon. De azért jó hogy ha tud az ember valami hasznos gyógyszerről.
A buszozás előtt jól bekajáltam krémes sütikből. Szerintem ezt nem bírtam és ezért gondoltam,hogy jobb lenne kint mint bennt. :)
De nem ment. És ezt nem értem. Mármint hogy hogy-hogy nem.
2009. okt. 20. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!