A szódabikarbónától hogyan lehet hányni? Mennyit kell összekeverni és mivel? És mikor hat?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 13:47
1/9 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy lehet tőle hányni.Én egy teáskanállal szoktam bevenni és iszok rá vizet, büffögtet és rendbe jön a bélmüködés. Szokták ugy is, hogy egy pohár vizbe egy taáskanállal bele egy pici ecetet és meginni, oszt Jó napot.....
2/9 anonim válasza:
Csak nyalj belőle egy kicsit. Az íze a hánytató, le se kell nyelni.
3/9 A kérdező kommentje:
Kösz, kipróbálom. Émelyeg a gyomrom a tegnap esti kajától, mindjárt mennem kell dolgozni, de így nem túl kellemes. Lenyúlni a torkomon arra képtelen vagyok.
2010. dec. 20. 14:01
4/9 anonim válasza:
remélem már jobban vagy, ha viszont a tegnapi kajától rossz a gyomrod lehet hogy nem lessz jó rá mástól fájhat a gymorod. Ezt általában kaja után szokták fogyasztani akkor hat. Hogy másnap hat-e kiváncsi vagyok rá. Jobbulást
5/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, hányni ugyan nemsikerült tőle, de büfögni igen, meg egy kicsit öklendezni. De ez is segített, kicsit jobban lettem tőle, arra jó volt, hogy eltudjak indulni dolgozni. Ma már kutya bajom, kösz a tippeket.
2010. dec. 21. 13:05
6/9 anonim válasza:
Lehet tőle hányni. Másnaposságra is szokták használni.
Egy kis pohár vízbe rakj egy teáskanálnyit és idd meg ( már ha megtudod!) és elméletileg hányni fogsz.
7/9 anonim válasza:
nálam csak beveszem a számba és máris hányok tőle, de egyébként vízzel összekevered, megiszod és néhány másodperc és a wc fölött fogsz görnyedni addig amíg a Barátok Köztnek az első része lenem zajlik!de egyébként csak hánysz egyet és megvan.
8/9 anonim válasza:
Egy kanál szbb, és tuti a hatás... Engem mindig meghánytat, már a szagától is rosszul vagyok.... ha meg még az ízét is megérzem... mmmmm. lesz ám hallózás kínáig a nagy fehér kagylón keresztül... :)
9/9 anonim válasza:
mustáros meleg víz, cigaretta dohány meleg vízbe kifőzve. de lehet rád nem hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!