Nagyonnagyonnagyon sokat ettem! Lehet hányni ennyi kajától?
reggel: 1 kaukázusi kefír, 1 alma
délelőtt: 1 nescafé gold
délben: 2 óriáspöttyös túrórudi
délután 1 alma és 1 körte
este(6körül):kertészsaláta azután mozzarellafalatok és azután még egy mcfreez brownie is. (a mekiben ugyebár).
és este 10kor még megettem 1 tábla milkát...
és este 10kor
Már bocsi, de már az is beteges, hogy valaki így számon tartja, hogy mennyit evett egy nap. Én már rohadtul nem tudom mit ettem ma, még a napok is összefolynak, van nagyobb gondom is ennél.
ha feszül a hasad és rosszul vagy, akkor igen, lehet hányni. De mivel nem egyszerre etted meg mind, biztos nem is fog egyben egy adagban kijönni. :P
Én mondjuk egy egész tábla csokitól bármelyik napszakban hánynék. De ez az én saját kényes gyomrom baja. ;)
De basszus, egész nap nem eszel semmi táplálót, még jóhogy bevágsz este 10 kor egy tábla milkát. Ez őrültség. tedd a kalóriadúsabb falatokat reggelre, és este edd a kefirt és a gyümölcsöt. Hidd el így nem kell majd lelkiismeret furdalásodnak lenni egy kis kajától. :D
És ha rendesen eszel délelőtt, akkor nem fog rádtörni estére a csokizabálhatnék. Hosszú távon sokkal kifizetődőbb, egészségesebb, és fogyókúrásabb módszer. Ez tapasztalat.
Jah, és egyél normális ételeket, mert ha egész nap csak csipegetsz, akkor a szervezeted tartalékoló üzemmódra áll és egy idő után a levegőtől is hízni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!