Gyümölcsnapot kell tartanom, mit ehetek meg?
"Az ember vízi emlős"
Úgy látom, egyre több hülyeséget írsz!!
Szerintem leállíthatnád magad, és föként ne akarj mindent jobban tudni, mint a szakemberek.
Milyen fiktív szakembereket is emlegetsz?
Vízi emlős - mert ha nem hát mi? Hüllő? Vagy szárazföldi emlős?
Elfogadom hogy ez megosztó kérdés, de hagyatkozzunk a logikára nem létező szakemberek emlegetése helyett :)
Az ember kevés szőrrel borított vízi életmódhoz igen jól alkalmazkodott emlős. Szabályozzuk a légzésünket, és omega3-ban gazdag az idegrendszerünk sőt ha nem tévedek 1:1 arányban van a testünkben/idegrendszerünkben omega3 / omega6 zsírsav. Ez nem szárazföldi táplálékokból beszerezhető, hanem bizony állatokból, sósvízi állatokból.
Kedves Harcművész:Látom mennyire okos vagy,de a sok sületlenséget tartogasd már meg másnak,mert nem az a kérdés,hogy te milyen okos vagy!
És legyen neked mindegy énszerintem,hogy mit miért ajánlottak,ha nem a kérdésre válaszolsz legalább ne játszd az okoskát!
:/
Tehát számodra tények, az igazi orvoslás mindegy. Igazából.. én ezt elfogadom, csak ezzel meglepsz, nem találom ugyanis az evolúciós magyarázatot arra hogy egy ÁLLAPOTOS NŐ hogyan lehet ilyen közönyös az egészségével kapcsolatban.
Ez kellene a legnagyobb kincsed legyen, és jelenleg nem csak a te egészséged múlik rajtad. Erre milyen felszínesen veszed a kérdést.. és megelégszel minden magyarázat nélkül egy ilyen gyümölcsnapos válasszal. Téged nagyon elhülyítettek az a gyanúm. Egyébként ez lenne nem egyedülálló eset.. Az az igazság hogy az itteni egészségügyi rendszerben te csak egy páciens vagy, nincs túl nagy jelentőséged, ezért a felszínesség veled szemben. Na mindegy, én nagyjából jól eszem, nyilván nem az én végtagjaim duzzadnak.
Ez terhesség alatt egyébként is megesik, és nem feltétlen kóros. De fölösleges miatta mondjuk kihagyni a húsevést vagy sok gyümölcscukrot enni.
Terhességi diabétesz, ne ismerd meg.
"egy ÁLLAPOTOS NŐ hogyan lehet ilyen közönyös az egészségével kapcsolatban"
A kérdezö ÉPPEN nem közönyös, hanem felelöségteljesen gondolkodik, és NEM egy hozzá nem értö valakire hallgat, hanem arra, aki ezt SOK ÉVIG tanulta.
Ahogy az egyik elözö válaszoló írta, az embernek a természetes tápláléka a gyümölcs, ezért ez egész biztosan nem árthat neki.
"Az ember kevés szőrrel borított vízi életmódhoz igen jól alkalmazkodott emlős."
Ugyan mondd már meg, hogy MILYEN viziemlös az, aminek KEVÉS szöre van?!?!? Mert amit ismerek, azok mind igencsak sürü szörzettel rendelkeznek. Kivétel a bálnafélék, de azok azért már igencsak átalakult emlösök, halaknak néznék elsö ránézetre.
Vagy szárazföldi emlős? Egyértelmüen igen, épeszü embernem eszébe sem jutna ezt megkérdöjelezni.
Köszönöm utolsó!
Nem csak terhes nőknek tanácsolnak gyümölcs,zöldségnapot. Ezek tele vannak vitaminnal (ami ugye kell a babának)és ártani nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!