Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lesz tőle valami bajom?...

Lesz tőle valami bajom? Következményei? Elhizhatok tőle?

Figyelt kérdés
Minden reggel 3 db. Nutellás palacsintaval kezdem a napot, és este ( lefekvés előtt) 1 tábla milka csokit eszek , van mikor 2 táblát. De volt már olyan nem is egyszer hogy éhes lettem éjszaka és kimentem csokit enni vagy chipset.

2013. júl. 14. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:

és nem unod még??

gáz igen,mert elhizol,minek ennyi édesség?meg főleg este?

gyomornak sem jó a sok csoki.

2013. júl. 14. 09:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem unom, ezt az étkezést csak nem rég kezdtem vagy 2 hete , azóta csak 3 kg jött rám
2013. júl. 14. 09:34
 3/8 Mi közöd Tőle ***** válasza:
2 hét alatt 3 kiló színtiszta zsír. Biztos sok hízós kérdésbeli emberke irigy rád, de azért ez nem olyan nagy érdem.
2013. júl. 14. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:

"Elhizhatok tőle?"

Nem hízol éppen?

A krónikus betegségek pont így alakulna kki.

2013. júl. 14. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, még kevés is az a 3 palacsinta és tábla csoki, adj még hozzá 9 palacsintát és 3-4 tábla csokit....amúgy nem csak hízás szempontjából lehetnek gondjaid, hanem egészségügyi szempontból is, úgyhogy remélem lesz türelmed majd rendszeresen adagolni az inzulint cukorbetegként.
2013. júl. 15. 10:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Most már váltottam hogy abba hagyom a palacsintat, de este még mindig megeszek 1-2 tabla csokit , meg ha éhes vagyok akkor éjszaka is bemegy ugyane ennyi
2013. júl. 16. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem baj, a modern nyugati ember csokoládéevő.

Meg természetes vidámságai az elhízás és a szívbetegség. Betegség? Ugyan már, ugyan olyan természetesség mint a csokievés.

Egyébként ha magadnak keversz zsírral kakaóport, azt a csokit eheted, az nem cukros és nem tejes, attól nem lesz bajod ez biztos.

2013. júl. 16. 13:43
 8/8 anonim válasza:
Éhségre ne csokit egyél! Nagyon hamar el fogsz hízni így..
2013. júl. 20. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!