Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit esztek? Milyen kajákat?...

Mit esztek? Milyen kajákat? Mit nassoltok? Mit isztok?

Figyelt kérdés

McDonald\\\'s-ban,ha eszik valaki valamit,akkor mi az?

Vagy egyéb gyorskajáldában?

Híztatok tőle?

2009. okt. 17. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ritkán, de akkor sokat! 2 Big Mac, nagy kóla, nagy krumpli, fagyi!

Annyi a lényeg, hogy sportolj! Rendszeresen...

2009. okt. 17. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:

sör

bagett

csokoládé

2009. okt. 17. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:

1. Finomakat.

2. Salátát, halat, könnyű ételeket. Kenyér helyett Abonettet.

3. Nem nassolok.

4. Vizet, reggel egy tejeskávét. Néha teát.

5. Tíz éve nem voltam McDonalds-ban, mióta egy nyáron ott dolgoztam.

6. Most nyáron kiütést kaptam egy gyorséttermi szendvicstől, így eldöntöttem, hogy egy életre elég a műkajából.

7. Miután nem eszem, nem hízom. Amíg a fent említett szutyok helyen dolgoztam, kénytelen voltam az ő hamburgerüket enni, akkoriban mintegy tíz kilóval voltam nehezebb.

2009. okt. 17. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Soha nem eszem e gyorskaját, se nagyüzemi készételt, se konzervet. Nassolni pedig végképp nem szoktam. Még egy szem gyümölcsöt se. Kizárólag buborékmentes ásványvizet, zöld teát és sima vizet iszom, naponta egyszer egy deci vörösbort. A hamburger izét nem is ismsrem. Egyszer tértem be egy mekibe és ittam egy csokoládét, különben nem mehettem volna be WC-re. Elég is volt belőle. Bizonyos élelmiszereket teljesen kizártam az életemből. Nem fogyok, nem hízom. 172/65 vagyok, ez nekem megfelel.
2009. okt. 17. 19:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Hú 19. 57! Irigyellek a kitartásodért. Én minden nap elhatározom, hogy többé nem veszek coca-colát, mert egészségtelen, meg izé, meg la bla bla. És mindig megveszem. És imádom a mekit is. A hamburgert, a coca-colát, az agyonsózott sültkrumplit, mindent. Hála Istennek jó súlyban vagyok, 170/56, és remélem, ez így is marad.
2009. okt. 17. 20:13
 6/11 A kérdező kommentje:

röviden elmondanád mivolt a mekiben?

vagy privátban leírnád? ha nem baj?

nagyon érdekelne.

előre is köszönöm :)

2009. okt. 17. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
A sajtburger a kedvencem, de mindenfajta hamburgert szeretek, a chiken mcnuggets-et, a sült krumplit is, a coca-colát (jég nélkül). Az édességekért egyébként sem vagyok oda, a mekiben sem szoktam édességet enni. És nem hízok. Legalábbis eddig nem híztam.
2009. okt. 17. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:

bigmeki, csibeburger kólával, de max havonta egyszer megyünk mekibe mert 50km-es körzeten belül nincs.

nekem fogynom kellene 64 kilóról 58 kilóra a magasságomhoz az lenne a jó.

sajni imádom a zsíros kenyeret hagymával és paradicsommal.

inni: szörp, tea, sió, néha víz.

nasi: csokiskeksz, csipsz, túrórudi, puding néha süti

2009. okt. 17. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:

én sokat eszek mekiben, inni is ált kólát iszom, vagy limonádét, nassolni csipszet szoktam, meg popcornt, meg kekszeket.

enni meg mindent megeszek, nemvagyok válogatós.

és most jön az érdekesség: vékony vagyok :D

2009. okt. 18. 00:57
 10/11 anonim ***** válasza:

-nem tudom ez mennyire egészséges, de én ha nem muszály nem is tartok "főétkezéseket" csak nassolok, de azt kb egész nap. Mondjuk persze nem chipset meg gumicukrot, azt csak nagyon ritkán engedem meg magamnak. Általában joghurtot, darabka kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt, 1 pohár kakaót, 1-1 db sütit, egy kis kukoricát, pár szelet sonkát,sajtot ilyesmiket. Minden esetre nem hízok tőle (180/62) És nekem ezt elég könnyű betartani, nem is hiányoznak a zsíros husik meg ilyesmik :)

-Inni főleg vizet iszom, este és reggel néha teát, meg kakaót/kávét is szoktam néha, gyümölcsleveket is szeretem. A cukros üdítőkről már leszoktam, meg se bírom inni őket :)

-McDonald'sban elég ritkán eszem, ha mégis (pl társasággal megyek) akkor eszem salátát, fagyit, shake-et úú meg az álom pitét imádom :)

szóval nemigazán hízom ezektől, ha mégis pár kg-val többet mutat a mérleg, akkor igyekszem kevesebb édességet enni, többet mozogni, és kész

2009. okt. 27. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!