Nagyon fel vagyok puffadva, rosszul vagyok - mit egyek REGGELIRE?
Nagyon fel vagyok puffadva, remélem reggelre kicsit lemegy, de mit kéne reggeliznem, hogy ne tetőzzem a bajt?
Én 2-3 főtt tojásra gondoltam... Ezek vannak még itthon: zabpehely, kaukázusi kefir,paradicsom, gépsonka, kígyóuborka, paprika.
Ma csak sült csirkét, 2 szelet tk kenyeret, paradicsomot meg narancsot ettem, de kész katasztrófa :/
Kis glutén intolerancia. Nem baj, mindenkinek van, csak máshogy jön elő.
A tojás jó lesz, paradicsommal, uborkával, paprikával. Gépsonka nem tudom mi, de csak késsel a kezemben merném megközelíteni. Terminátor? Akkor komolyabb fegyver kéne. Nem vennék gépsonkát, nem hiszem hogy a hús szinonimája lenne.
El is hagyhatod a reggelit, ha kivan a gyomrod, nem dől össze a világ. Ebédre pedig tojás (nagyon jó ötlet!!!!) és zöldségek.
"Gépsonka nem tudom mi, de csak késsel a kezemben merném megközelíteni. Terminátor? Akkor komolyabb fegyver kéne. "
XD Kösz, ez jó volt :D
Na, ma sokkal jobb már a helyzet, tojást ettem paprikával meg paradicsommal, meg délután megettem a sonkát egy kis uborkasalátával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!