Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szedjek fel még 5 kg-t?

Hogyan szedjek fel még 5 kg-t?

Figyelt kérdés

Először is, mennyi a minimális normális BMI? Egyik portálon 19,5, másikon 20,5 felett kicsivel, de hallottam kerek 20-at is.

Nekem 19,03 jelenleg, fel szeretném tornászni.

Az elmúlt fél évben étvágytalan voltam, amit egy kezdeti nagyobb stressz okozott, és a jelek szerint nem állt vissza a gyomrom, többen mondták is, hogy keveset eszek.

Amúgy nem vagyok jó evő, csak az édesség megy le könnyen, kicsi korom óta főleg az éppenhogy normális és a már kicsit sovány között váltakozom.

Most egy hete már rendesen eszem és B-vitamin-komplexumot is vettünk.

Szeretnék mozogni is mellette, úszni, bringázni, kocogni. Nagyon hátráltat?

Ha egyáltalán rendesen eszem, mennyi idő alatt lesz tartós változás?

Ha egy nap beeszek és nem mozgok, akkor megközelítem az 51 kilót, és boldog vagyok, azonban ha a következő nap pl. bringázni megyek, akkor aznap végére már csak 50...

2013. júl. 7. 17:10
 1/1 anonim válasza:

Szerintem a mozgást semmi képen ne hagyd el,mert ha nem is hízol,akkor is a tested masszívabb,ellenállóbb lesz!!!

Én is ilyen alkat vagyok,mint Te:164 cm vagyok és 47 kg,és nekem sem megy a hízás...Télen azért nem,mert suli,stressz van,nyáron pedig,mert meleg van..Volt egy időszak,amikor nagyon súlyos volt,akkor úgy tudtam hízni,hogy akármennyire is szenvedtem,nagyon sokat ettem,és így egy idő után kitágult a gyomrom..

Tehát,azt csináld,hogy a 3 főétkezést mindenképpen betartod,és sokat eszel,plusz még 2x,3x kicsit eszel!!

2013. júl. 15. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!