1/13 anonim válasza:
14 évesen 80 kiló?
Dobjál fel egy képet.
2/13 A kérdező kommentje:
bocs de nem szeretnèk kèpeket adn ismeretleneknek talàn privat
2013. júl. 6. 18:36
3/13 A kérdező kommentje:
mèrt nagyon sok?ha az segit valamit rõpizek 4hónapj futok naponta 3hete fekvõzõk ès felulèsezek
2013. júl. 6. 18:43
4/13 A kérdező kommentje:
ja es hònapja 91kg voltam 176 cm-
el
2013. júl. 6. 19:00
5/13 anonim válasza:
nem segít semmit az hogy röpizel, még most sem tudom mennyi háj van rajtad, de el tudom képzelni kép nélkül is, hagyjad.
Mi a rohadt mocskos francnak kell a gyerekeknek cukrot meg kenyeret, tejet, tésztát adni hús és zöldség mellé.. egyszer meg fogok őrülni.
Gratula az eddigi fogyáshoz.
6/13 A kérdező kommentje:
kösz
2013. júl. 7. 10:48
7/13 anonim válasza:
Valószínűleg sok, elvégre fogytál valamennyit, amiből arra következtetek, hogy szükséged van a fogyásra, tehát túlsúlyos vagy.
8/13 poiu válasza:
Én is 180/80 vagyok, van rajtam némi izom, de pocak is. Szerintem sok a súlyunk :-) A testtömeg index szerint is éppen el vagyunk picit hízva. Viszont az jó, hogy fogytál és talán most egy ideig fontosabb, hogy ezt képes legyél megtartani, mint hogy erőltesd a fogyást. Az utolsó pár kiló megy le a legnehezebben, ne keseredj el.
9/13 anonim válasza:
Szerintem ideális a testsúlyhoz képestbár a legjobb a 70 lenne.
14 évesen 175 centi voltam, te is megnyúltál hamar.
Bár most 191 centi vagyok, a kiló meg vaságy kategória:D
10/13 A kérdező kommentje:
köszön mindenkinek sok segitettetek
2013. júl. 10. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!