Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? Fontos.

Mit tegyek? Fontos.

Figyelt kérdés
Nos,már régota sulyproblémákkal kuzdom,egyszer sikerult szépen lefogynom,utána intenziven sportoltam sokáig.Azután leálltam,ellustultam,amit igy utolag nagyon sajnálok.Felment a koleszterinszintem,és augusztus 15-én kontrollra kell mennem,csak az a helyzet,hogy egyszeruen nem tudok nekiállni az ugynevezett életmodváltásnak.Rátaláltam a 90napos fogyokurának,csak nem tudom megbizzak-e benne.Kérlek segitsetek nekem...
2013. júl. 6. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Mostanában baromi meleg van. Fuss, vagy biciklizz. Egy egész napos biciklizés után is már sokkal könnyebbnek fogod magad érezni és persze ténylegesen elégetsz pár kg zsírt! Emellett még a konditerembe való járást ajánlanám. A lényeg, hogy sportolj rendszeresen és mellette persze kicsivel kevesebbet enni, de semmiképp sem koplalásra gondolok! Az sohasem jó. Legyengülsz és beteg leszel.
2013. júl. 6. 19:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!