Hogyan kezdjen bele? (bővebben)
A barátnőm kb 165cm magas és 65kg (14,5 éves).
Ez őt nagyon zavarja, és már lassan 3 hónapja folyamatosan fogyni próbál, de sehogy se csökken a súlya. Tudna valaki valami bevált, akár hosszú távú megoldást, tanácsot adni? Ha valakinek ezzel kapcsolatban van valami jó tapasztalata, szívesen várom, mert már nem tudom hogyan segítsek neki, ő meg nagyon el van keseredve, folyton szomorú, és sír és ez sajnos befolyásolja a baráti körét, a családot és a tanulást is. Segítsetek!
köszönöm a segítséget!amúgy rendszeresen (heti 3-szor) mozog
további tanácsokat is szívesen várok
Az a heti három legyen mondjuk heti 5.NA persze nem szabad megszakadni ez nem erről szó.Egy kis torna egyik nap....futás másik nap.....Felülés fekvőtámasz a legjobb.háton fekve lábemelés.Először annyit amennyi jólesik neki.NEm baj ha az csak egy vagy kettő.Aztán utána mindig többet,egy kicsit többet mint ami jól esik.Szép eredményeket lehet elérni.
A guggolás is nagyon jó.
SZerintem a mozgással lehet a legjobban fogyni.Nekem legalábbis gyorsabban ment mint a kajákkal.Ráadásul nem lett löttyett a seggem combom hanem tök jó feszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!