Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan kezdjen bele? (bővebben)

Hogyan kezdjen bele? (bővebben)

Figyelt kérdés

A barátnőm kb 165cm magas és 65kg (14,5 éves).

Ez őt nagyon zavarja, és már lassan 3 hónapja folyamatosan fogyni próbál, de sehogy se csökken a súlya. Tudna valaki valami bevált, akár hosszú távú megoldást, tanácsot adni? Ha valakinek ezzel kapcsolatban van valami jó tapasztalata, szívesen várom, mert már nem tudom hogyan segítsek neki, ő meg nagyon el van keseredve, folyton szomorú, és sír és ez sajnos befolyásolja a baráti körét, a családot és a tanulást is. Segítsetek!

2009. okt. 16. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
pont ilyen paraméterekkel kezdtem a fogyit. azaz életmódot váltottam több éve, 53 kg-ra fogytam. semmi kenyér, liszt, rizs, cukor. délelőtt teéjes kiőrlésű müzli tejjel, utána fehérje+alacsony CH-tartalmú zöldségköret, saláta, savanyúság. bár 15 évesen inkább mozogjon rengeteget.
2009. okt. 16. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget!amúgy rendszeresen (heti 3-szor) mozog

további tanácsokat is szívesen várok

2009. okt. 16. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Az a heti három legyen mondjuk heti 5.NA persze nem szabad megszakadni ez nem erről szó.Egy kis torna egyik nap....futás másik nap.....Felülés fekvőtámasz a legjobb.háton fekve lábemelés.Először annyit amennyi jólesik neki.NEm baj ha az csak egy vagy kettő.Aztán utána mindig többet,egy kicsit többet mint ami jól esik.Szép eredményeket lehet elérni.

A guggolás is nagyon jó.

SZerintem a mozgással lehet a legjobban fogyni.Nekem legalábbis gyorsabban ment mint a kajákkal.Ráadásul nem lett löttyett a seggem combom hanem tök jó feszes.

2009. okt. 16. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
ja és torna előtt meg után NYÚJTANI...ezzel megúszhatja az izomlázat...ami elég szarcsi:D
2009. okt. 16. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 17. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!