Ha vki elutazik vhova, és egy útinaplót szeretne akkor hogy kezdjen hozzá? Vagy mégis mit írjon bele?
Én minden nap leírtam, hogy hol jártunk, mit csináltunk, jó volt-e (érdemes-e visszamenni). Ezen kívül minden papírfecnit beragasztottam, amit kaptunk vagy út közben keletkezett (a különféle prospektusoktól az autópálya-bilétán át a cipőreklámig). A prospektusok mellé azt is odaírtam, hogy kit érdekelne (legközelebb így könnyen kitaláljuk, hogy hova menjünk).
Volt egy olyan év is, amikor a történéseket csak nagyon szűkszavúan írtam le, szinte vázlatpontokban, de leírtam a különféle vicces történéseket, mottóvá vált mondatokat, útközben elhangzó vicceket, tévedéseket.
Legutóbb pedig sok időt töltöttem nyaralás közben nyelvtanulással, a naplót is két nyelven írtam, magyarul a bonyolultabb, franciául az egyszerűbb dolgokat. Amit franciául nem tudtam, azt lerajzoltam. Aztán megkértem a család többi tagját is, hogy írjanak valamit minden nyelven, amit ismernek - így végül hétnyelvű napló készült, persze nem minden nyelv szerepelt benne azonos súllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!