Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok folyton éhes?...

Miért vagyok folyton éhes? Többi lennt (hosszan)

Figyelt kérdés
Szóval, 165 cm vagyok kb és 65 kg és 13 éves. Ez ideális vagy egy nem nagyon? Szoktam sportolni, futok heti 2-3x és emelett járok atlétikára (nem megy olyan jól,de nagyon szeretem!. Tehát, reggelizem kb 10 órakor, 12-13 óra körül ebédelek, de 15-16 óra fele megint éhes vagyok és nem birok elleállni, eszem. Szerintetek ez miért van? :( Nagyon ideges vagyok már tőle.. De úgy érzem hogy napok óta nem ettem. Próbáltam lefogyni,mert eléggé husisak a combjaim,de a hasam viszonylag lapos. HELP !!

2013. júl. 1. 23:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor egyensúlyban tartod a gazdaságot, mert én meg sokat eszem, mármint relative. Feltételezem sok tápanyagra, vitaminra, ásványi anyagra van szükségem, és ezt nem tudom kevés étellel fedezni vagy csak tápkiegészítőkkel.

Nem hiszem hogy egy 13 évesnek arra kellene figyelnie, hogy keveset vagy mértékkel egyen. Arra kéne figyelnie hogy nagyra nőjön és erős legyen.

2013. júl. 12. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!