Szerintetek miert vagyok folyton ehes, nagy az etvagyam miert?
Figyelt kérdés
Szedem a cerazette fogamzasgatlot 2 hete viszont meg az elott ereztem hogy eves utan fel orara mar megint erzem hogy ehes vagyok szerintetek mitol lehet???(Ilyenkor gyumolcsot vagy joghurtot eszek).2011. jan. 14. 17:13
1/2 anonim válasza:
biztos a fogamzásgátló hatása nem? én az antibiotikumtól vagyok igy, vagy nem tudom mitől, de nagyon idegesit
2/2 anonim válasza:
Szerintem azért mert nem megfelelő táplálékokat eszel. A gyorsan felszivódó szénhidrátok csak nagyon rövid időre adnak energiát, ezért kb. fél órával az elfogyasztásuk után már éhes az ember. Ilyenek a fehér kenyér, fehér rizs, mindenféle fehér lisztből készült pékáru, cukros ételek, gyümölcsök, próbálj meg minél több nyers zöldségfélét enni, ezek remek lugositó ételek, és hosszantartó energiát adnak. Ha pedig eleinte még ezek után is éhes lennél, hiszen a szervezetnek is át kell állni, akkor ezekből korlátlanul fogyaszthatsz bármennyit, mert nem hizlalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!