Valaki próbálta már? (bővebben lent! )
Nem próbáltam, de csak ráolvasásból elmondom neked a mellékhatásait:
- " 4 nap alatt 3 kiló mínusz " : ostobaság. A szervezet FIZIKAILAG képtelen ennyi zsírt leadni ilyen kevés idő alatt, viszont letud adni VIZET és ettől mutat kevesebbet a mérleg. Ergo nulla haszon;
- " fenékről és hasról " : nincs helyi zsírégetés. Ejnye, valaki megbukott biológiából;
- " a karcsúsító víz " : én feltaláltam az élet vizét, ki akar rendelni ?
- " A Schlank-Wasser készítői szerint a zsírégető víz ivása elegendő segítséget nyújt az anyagcsere számára ahhoz, hogy lebontsa ... " : innen is látszik, hogy minden táplálkozástudományt nélkülöző alapokon áll ez a csodaszer;
Nos, kísérletezhetsz bármilyen típusú csodadiétával: 90% nem fog működni, 10% meg azért fog működni, mert NAGY véletlenül pont egy olyat szúrtál ki, amely egészségileg is megállja a helyét.
Nem csak a rövidtávú eredményeket kell nézni, ez a legnagyobb esztelenség. Ér valamit az a 4-5 napon belül leadott 3-4 kiló, amely a következő héten ismét felszalad rád ? Ráadásul sokan a dupláját szedik vissza, mert el is hiszik, hogy “ wow, most felpörgött az anyagcserém és schlank vagyok, ismét ehetek normálisan “ – és nem is kell, hogy valaki túlzabálja magát, mert a koplalás után a szervezet MINDEN FALATOT pótol, zsírban méghozzá.
Tény, hogy regényeket lehetne írni, mert annyi zagyvaságot összehordanak az önjelölt táplálkozás szakértők, de ha megfogadsz egy tanácsot: a saját tested, ezért vedd komolyan. Amerikában készült egy felmérés is, miszerint sok diétázó betegebb a diétázás UTÁN, mint a diétázás előtt. Miért ? Pont az ilyen divatdiéták és csodaszerek miatt, amik
1) Nem is működnek hosszútávon
2) Gyengítik, megbetegítik a szervezetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!