Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hónapok óta fáj a gyomrom,...

Hónapok óta fáj a gyomrom, hetekig jól vagyok utána megint fáj, ez mitől lehet? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nem rendszeresen eszek van hogy naponta csak 1x 2x. Általában eszek 3x de sokszor nincs étvágyam. Olyan tünetek jelentkeznek hogy állandóan böfögök meg hányingerem van és a gyomrom fáj! Hányni is szoktam pl ma hasmenésem volt.Lehet rá ment a beleimre is? utána is még annyira rosszul voltam hogy próbáltam hányni de már nem volt mit! Múltkor meg valami keserű valamit hánytam(sav?). ilyenkor amikor ennyire rosszul vagyok akkor úgy érzem hogy elájulok. gyengeség van rajtam. Nincs valami hatásos gyógyszer ami nem vényköteles? Refluxra gondoltam először de szerintem valami Emésztési zavar lehet inkább de nem vagyok orvos! Orvoshoz nem szívesen megyek mert továbbküld 1000 helyre de ha nem javul akkor mindenképp elmegyek! 20/F
2013. jún. 27. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

szia,valszeg sok a gyomosavad,el kellene menned gyomortükrözesre h megnezzenek.nekem is ez volt,és halogattam,rá fél évre mentem,erre közölték h súlyos helicobakter fertözésem van,adtak egy csomo antit,a gyomosav szetmarta belül a gyomornyálkahartyat,amiböl késöbb fekélyek lehetnek majd gyomorrák.

ugyhogy menj el minel hamarabb.

recept nelkül vannak savlekötök vagy amik eleve megakadáklyozzak h sav termelödjön,protonpumpa gatlók.

de jobb ha elmesz es megnezeted.

2013. jún. 27. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és én egyfolytaban csuklottam,meg böfögtem,de egész nap.egyszer hamenésem volt,utana másnap székrekedésem.
2013. jún. 27. 18:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ! Neked is volt hogy gyengeség volt rajtad? gyomortükrözés milyen érzés? nagyon kellemetlen?
2013. jún. 27. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is egész nap böfögök. Most is de most már jobban vagyok! Csak az a furcsa hogy hetekig jól vagyok utána meg napokig rosszul... enni sem merek meg inni se. Ma egyszer ettem.
2013. jún. 27. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az idegekkel hogy állsz. Számos gyomorpanasz ugyanis innen indul. Stressz, feszültség, idegesség, ingerültség, stb. – Már megvan a recept a tökéletes étvágytalanságra és rosszullétre. Ilyen esetben ne ámítsd magad, hogy valami gyógyszer helyrehoz téged, mert maximum a tüneteket enyhítené, de a probléma eredetét nem oldaná meg.

Viszont ha idegi alapon nincsenek gondok, akkor erősen tanácsolom, hogy fordulj orvoshoz. Elég rendszertelenül étkezel, de ez még nem kellene olyan tüneteket eredményezzen, mint a rendszeres hányás és hasfájás. Ezek inkább fertőzésre utalhatnak és azt nem ajánlatos elhanyagolni.

2013. jún. 30. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!