Hónapok óta fáj a gyomrom, hetekig jól vagyok utána megint fáj, ez mitől lehet? (Többi lent)
szia,valszeg sok a gyomosavad,el kellene menned gyomortükrözesre h megnezzenek.nekem is ez volt,és halogattam,rá fél évre mentem,erre közölték h súlyos helicobakter fertözésem van,adtak egy csomo antit,a gyomosav szetmarta belül a gyomornyálkahartyat,amiböl késöbb fekélyek lehetnek majd gyomorrák.
ugyhogy menj el minel hamarabb.
recept nelkül vannak savlekötök vagy amik eleve megakadáklyozzak h sav termelödjön,protonpumpa gatlók.
de jobb ha elmesz es megnezeted.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az idegekkel hogy állsz. Számos gyomorpanasz ugyanis innen indul. Stressz, feszültség, idegesség, ingerültség, stb. – Már megvan a recept a tökéletes étvágytalanságra és rosszullétre. Ilyen esetben ne ámítsd magad, hogy valami gyógyszer helyrehoz téged, mert maximum a tüneteket enyhítené, de a probléma eredetét nem oldaná meg.
Viszont ha idegi alapon nincsenek gondok, akkor erősen tanácsolom, hogy fordulj orvoshoz. Elég rendszertelenül étkezel, de ez még nem kellene olyan tüneteket eredményezzen, mint a rendszeres hányás és hasfájás. Ezek inkább fertőzésre utalhatnak és azt nem ajánlatos elhanyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!