Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ti hogy reagáltok, mikor a...

Ti hogy reagáltok, mikor a súlyotokon élcelődnek?

Figyelt kérdés
Általában elütöm a dolgot valami poénnal, de belül nagyon bánt, hogy folyton kapok valami megjegyzést.

2013. jún. 25. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy inkább legyek kövéren kedves, mint vékonyan olyan bunkó mint te. Engem legalább szeretnek az emberek. Bár szerintem annyira nem vagyok kövér.
2013. jún. 25. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:

"Mindenkinek van hibája. Van akinek fogyni kell, másoknak meg az empatikus készségük szorul csiszolásra"

Ettől álltalában ledöbbennek.

2013. jún. 25. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sokat fogytam másfél éve, aki idióta az a mai napig megkérdezi h egészséges vagyok-e biztosan, mert ez a vékonyság már beteges. A legjobb, hogy azt zavarja a legjobban, aki még tőlem is vékonyabb volt mindig. Mintha más mentségem nem is lehetne a fogyásra, csak az, hogy beteg vagyok. Soványabbnak se jó lenni, abba is bele tudnak kötni. Nekem mindig azt kell bizonygatnom, hogy semmi bajom, jól érzem így magam, nem, nem vagyok beteg.
2013. jún. 25. 14:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek klassz válaszok, de családtagnak mégse mondhatom ezt...
2013. jún. 25. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, én ilyen vagyok, Apu, Anyu ti hoztatok össze:)
2013. jún. 25. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:

először is szólnod kellene, hogy téged nagyon bánt, hogy a szüleid(ráadásul!!!!!) a súlyoddal piszkálnak. ez hosszú távon nagyon rossz hatással lesz a lelki állapotodra, szóval mindenképp beszélj velük!!!

engem amúgy anyám éettársa undorítónak és gebének nevezett(nem vagyok pedig sovány, 52-55kg szoktam lenni és 165cm vagyok)... megköszöntem a bókot :DDDD

2013. jún. 25. 17:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudják, hogy érint a dolog. De mégis csinálják, mondják. Ez nem mindennapos, de mikor megyünk hozzájuk, azzal kezdődik, hogy végigmérnek, és tesznek valami megjegyzést. Kvázi üdvözlésképpen. És a párom rokonairól van szó, egyébként teljesen jó kapcsolatban vagyunk, de ez... én soha nem tudnák senkire ilyen megjegyzéseket tenni, ha kákabelű, ha kövér, akkor sem. Anyám más tészta, őt leugatom, de csak mondja...
2013. jún. 25. 17:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!