Tudnék így hízni?
Tudom hogy sok ilyen témájú kérdés van fent de nem nagyon jutok 1ről a 2re. Ezért szeretném kérni hogy aki otthon van ebben a témában segítsen nekem. Hízni szeretnék 160vagyok és 40Kg(L). Egy netes kalkulátorral összeállítottam egy "kalória beviteli étrendet"
1. héten naponta 1624 kcal (bmi: 15.8 , testsúly: 40.5kg)
Reggeli: 365 kcal | Tízórai: 203 kcal | Ebéd: 690 kcal | Uzsonna: 203 kcal | Vacsora: 162 kcal
2. héten naponta 1635 kcal (bmi: 16 , testsúly: 41kg)
Reggeli: 368 kcal | Tízórai: 204 kcal | Ebéd: 695 kcal | Uzsonna: 204 kcal | Vacsora: 164 kcal
3. héten naponta 1647 kcal (bmi: 16.2 , testsúly: 41.5kg)
Reggeli: 371 kcal | Tízórai: 206 kcal | Ebéd: 700 kcal | Uzsonna: 206 kcal | Vacsora: 165 kcal
4. héten naponta 1658 kcal (bmi: 16.4 , testsúly: 42kg)
Reggeli: 373 kcal | Tízórai: 207 kcal | Ebéd: 705 kcal | Uzsonna: 207 kcal | Vacsora: 166 kcal
5. héten naponta 1668 kcal (bmi: 16.6 , testsúly: 42.5kg)
Reggeli: 375 kcal | Tízórai: 209 kcal | Ebéd: 709 kcal | Uzsonna: 209 kcal | Vacsora: 167 kcal
ez lenne az az első 5 hétre és így tovább...igazából azt se tudom hogy ez jó lenne e így...
És ha valaki tudna konkrét ötleteket adni hogy mit is ehetnék hogy kijöjjön az a kalória amit be kell vinnem a szervezetembe. Esetleg valami táplálék kiegészítő is szóba jöhet?
A válaszokat előre is köszönöm.
Én is voltam ilyen súlyban és tényleg kevés, mindenki csúfolt az osztáylban, hogy girhes meg férges, meg kiközösítettek, hogy milyen csúnya vagyok stb. Egyik nyáron elhatároztam, hogy nekem is lesz szép, kerek(ahol kell) alakom.
Mára 55kg vagyok, én ezeket csináltam.
Elkezdtem súlyzóval edzeni, hasazni, biciklizni.
Ilyen gyorskajás, csokis, chipsen életet nem követtem.
Reggeli
barna-magvas kenyér, hozzá sonka, sajt, főtt tojás és zöldség
mexikói zöldségkeverékes rántotta, 1kis graham bucival
2tükörtojás paradicsommal, tönkölybúzás zsemlével
zabkása tejjel, banánkarikákkal
graham piritós tejfölös-túrós-gyümölcsös(bogyós) krémmel, vékonyan mézzel megkenve
melegszendvics-kornspitz, fűszervaj, sonkaszelet, mozzarella szelet, oregónó, paradicsomszelet
grahamzsemle, zöldfűszeres túró vagy vajkrém és uborka
Tízórai
pár db korpás keksz egy pohár meleg tejjel
joghurt múzlivel(saját magam csináltam-aszalt gyümölcsökből, zap és korpahelyeből, szezám és tökmagból és mazsola) egy-két kanál mézzel leöntve
banántumix
Ebéd leves és főétel
Főételnek sokszor volt: lecsó rizzsel, töltött paprika, rakott-spenót-husos krumpli, főzelékek natur szelettel, tésztás ételek-ami tk lisztből készült, de ritkán ettem tésztát, nem nagyon szeretem, de ha Te igen, egyél husos, paradicsomos és zöldséges tésztát, ha édeset szereted túrós-almás rakott-tészta, diós, mákos-meggyes tészta. Rizshez keverj mexikói keveréket, köretnek mehet törtkrumpli és kukorica, zöldborsó is.
Uzsonnára gyümölcstál, vagy aszalt gyümölcsök, olajos magvak
Vacsorára pedig a felsoroltakból választhatsz.
Én nekem fontos volt, hogy egészséges is maradjak, meg sok vitamint tartalmazzon az étel, mert én nagyon levoltam gyengülve-beteg voltam.
Ettem étcsokit is, vagy este kakaót ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!