Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet olyan, hogy már nem...

Lehet olyan, hogy már nem tudok hízni?

Figyelt kérdés
anorexiás vagyok DE szeretnék már hízni.. 171/52 és most már kb 1 hónapja folyamatosan eszem és eszem édességeket meg mindent és egyszerűen nem megy :S régen sem volt hízékony ( átlagosnak mondanám... )de most.. légy szíves ha lehet tapasztalatokat is írjatok :( lehetséges ez?
2013. jún. 9. 19:19
 1/2 Szintiszoli123 ***** válasza:

SZia!

Én is anós vagyok, én is hízni szeretnék. Nekem sem megy. Sokat eszem és minden nap növelem, de egyelőre nem mozdul. Mennyit mozogsz? Mit és mennyit eszel? Ha leírod, lehet, hogy tudok segíteni. Ha gondolod, írj privátban.

2013. jún. 10. 07:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Tapasztalatok:

- nem eszel eleget (folyamatosan eszel, édességeket eszel ez nem biztos hogy elég mennyiség).

- nem jó az emésztésed. Esetleg eddig rosszul ettél, már nem megfelelően működnek bizonyos folyamatok a testedben. Sérült a bélfalad, rossz a felszívásod mondjuk a glutén hatásától.

Bármi lehet, általában lehet segíteni.

2013. jún. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!